Anna Skjulstad, Mäklare på BOSTHLM

Anna Skjulstad Mäklare på BOSTHLM

Anna Skjulstad, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna?

Jag drivs av nöjda kunder och att slå försäljningsrekord! Ständigt återkommande kunder och goda rekommendationer är ett bevis på att mina kunder är nöjda med min tjänst och mig som mäklare. Jag får ofta höra från kunder att de uppskattar mitt engagemang, min noggrannhet och min professionalitet.

Vad skiljer Anna från andra mäklare?

Min ambition är inte att sälja flest bostäder utan att leverera bästa kvalitet i varje affär. Jag skräddarsyr min tjänst utifrån vad som passar bäst för just din bostadsaffär för att vi ska nå högsta möjliga slutpris. Mitt mål är att alltid överträffa kundernas förväntningar och leverera bästa möjliga tjänst så att du är så pass nöjd att du vill anlita mig igen samt rekommendera mig till nära och kära!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag har varit verksam som mäklare sedan 2008 och även är uppvuxen i Stockholm har jag stor kännedom om de områden jag jobbar i och vad spekulanterna efterfrågar!

Efter en turbulent tid på bostadsmarknaden känner jag att det nu börjar bli ett mer stabilt och ljust läge på marknaden.

Hur marknadsför Anna sina bostadsförsäljningar?

Bred exponering på nätet via Hemnet, HittaHem, Bovision mm samt på vår hemsida www.bosthlm.se. Jag gör även stora riktade annonskampanjer på Facebook och Instagram. Utöver det kontaktar jag även alla kunder vi har i vårt breda spekulantregister. Jag kan även annonsera via andra kanaler vid önskemål och behov!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-26.

ANNA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anna Skjulstad har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anna

ANNA JOBBAR PÅ

Är du Anna Skjulstad?
Logga in och redigera din presentation här.