Anna Rust Carlsson, Mäklare på SkandiaMäklarna

Anna Rust Carlsson Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Anna Rust Carlsson, Mäklare på SkandiaMäklarna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna?

Jag har under åren byggd upp ett stort kontaktnät och stor erfarenhet av fastighetsmarknaden. Jag har varit med i både låg - och högkonjunkturer på bostadsmarknaden och vet vad som krävs för att få till en lyckad affär med nöjda kunder i slutändan oavsett marknadsläge.

Vad skiljer Anna Rust Carlsson från andra mäklare?

Som mäklare är det mitt personliga engagemang och min strävan efter att alltid ha nöjda kunder, även efter avslutad affär, som är min drivkraft. Jag är tillgänglig, glad, nogrann och lyhörd och stolt över många och fina omdömen från mina kunder, både köpare och säljare, och jag arbetar långsiktigt vilket bl.a. bidragit till flera återkommande kunder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Värmdö kommun har under många år varit en av Sveriges snabbast växande kommuner. Många söker sig hit då kommunen kan erbjuda en unik kombination av lantliv och småstadskänsla på bekvämt pendelavstånd från Stockholm.
Värmdö har ett fantastiskt läge; vatten nästan vart än du vänder dig, vackra grönområden, goda kommunikationer med täta bussförbindelser till stan och inom kommunen, lugn & ro och en mysig småstadskänsla. Ändå har du nära till storstan med hela dess utbud.

Jag har Norskt påbrå men flyttade till Gustavsberg 2002. Jag vet vart närmaste skola ligger, vilka förskolor du kan välja mellan och vilken busslinje som passar ditt behov. Fråga mig om vart smultronställena finns och vart du kan rycka strömming med bästa resultat.
Jag har varit verksam som fastighetsmäklare på Värmdö sedan januari 2010. Sedan januari 2016 är jag delägare (franchisetagare) på SkandiaMäklarna Värmdö och Stockholm Skärgård och är även kontorschef och jag ser fram emot att få vara med på att driva kontoret ytterligare framåt. Välkommen att höra av dig!

Hur marknadsför Anna sina bostadsförsäljningar?

Vi finns på de största bostadssajterna dvs. Hemnet, vår egen hemsida; skandiamaklarna.se.

Vi använder också aktivt sociala medier så som Instagram och Facebook där vi skräddarsyr marknadsföring för att maximera och garantera relevanta visningar till rätt målgrupp.

I tillägg till detta exponerar vi din bostad med text och bild i våra stora skyltfönster på kontoret som är centralt placerat i Gustavsbergs Hamn, samt i vårt skyltskåp på Ingarö och i Handelsbankens skyltfönster i Gustavsbergs Centrum.

Via SkandiaMäklarnas strategiska samarbeten kan vi även exponera din bostad i Schibstedts annonseringsnätverk med den specialframtagna Bostadsboxen i Aftonbladet och i bannerform på några av Sveriges största sajter (exvis. Svd, Klart.se, tv.nu mm)

Bostadbilderna tas av proffsfotografer. Vi samarbetar med branschens bästa fotografer och redigerar bostadsfoton både i Sverige och utomlands för att maximera kvaliteten och skapa maximalt intresse för din bostad.

Utöver detta arbetar vi aktivt med matchning mot SkandiaMäklarnas spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-01.

ANNA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Haninge
 • Nacka
 • Norrtälje
 • Vaxholm
 • Värmdö
ANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANNAS PROSPEKT
Anna Rust Carlsson har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anna

ANNA JOBBAR PÅ

Är du Anna Rust Carlsson?
Logga in och redigera din presentation här.