Anna-Karin Crutze, mäklare

Anna-Karin Crutze Mäklare

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna-Karin?

Jag gör alltid mitt yttersta för att du som säljare ska bli 100 % nöjd! Det gäller både slutpriset och det engagemang jag har genom hela försäljningsprocessen.

Vad skiljer Anna-Karin från andra mäklare?

Jag har genomgående i mina försäljningar lyckats få ett betydligt högre kvadratmeterpris än genomsnittet i respektive område.

Jag drivs av att få varje kund nöjd och arbetar hårt och fokuserat för att lyckas. Jag är alltid tillgänglig och har ett stort kontaktnät, vilket är viktigt för att få en snabb och trygg affär till ett högt försäljningspris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha varit registrerad fastighetsmäklare i 10 år har jag mäklat i både uppåtgående och nedåtgående marknader och jag har den erfarenhet som krävs för att vid varje givet tillfälle och marknadssituation göra lyckade affärer. Jag har erfarenhet att förmedla attraktiva bostäder i Stockholms innerstad samt exklusiva villor inom Stockholms län.

Hur marknadsför Anna-Karin sina bostadsförsäljningar?

Er bostad kommer att marknadsföras på det sättet som passar den bäst. Eftersom varje försäljning är unik så avgörs marknadsföringen efter behov. Vissa bostäder säljs enbart underhand, andra visas på Hemnet samt på Eklund Stockholm New Yorks hemsida, www.esny.se

På www.esny.se har vi många unika besökare varje dag och detsamma gäller facebook samt Instagram. Vi arbetar intensivt med vårt stora spekulantregister för att matcha just er bostad med aktuella spekulanter.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-09.

ANNA-KARIN ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Anna-Karin Crutze har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anna-Karin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anna-Karin

Är du Anna-Karin Crutze?
Logga in och redigera din presentation här.