Anna Ekstrand, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Anna Ekstrand Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Anna Ekstrand, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna?

En säljare gav mig följande rekommendation vilket sammanfattar hur jag jobbar; "Anna visade väldigt stort engagemang under försäljningen av vår bostad, hon var påläst och professionell, ständigt tillgänglig och ett bra bollplank under hela processen. ”

Vad skiljer Anna från andra mäklare?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010. Flera år i branschen och försäljningar av olika typer hem gett mig goda kunskaper och omfattande erfarenhet att på bästa sätt vägleda köpare och säljare genom sin största affär. Flexibilitet, tillgänglighet och ett personligt engagemang ser jag som nyckeln till en lyckad affär. Jag är målmedveten, lyhörd och noggrann. Ser fram emot att göra din affär till ditt livs bästa!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag älskar att jobba i Solna och Sundbyberg med anledning av att det finns en ständig efterfrågan att bo i området. Dessutom finns det allt från små ettor till stora villor, gamla bostäder och nya. Det gör att vardagarna blir varierande.

Hur marknadsför Anna sina bostadsförsäljningar?

Vi ska synas med din bostad där köparna finns! Allt skräddarsys utifrån önskemål och det är viktigt att jag gör allt för att hitta rätt kund!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-27.

ANNA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
ANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANNAS PROSPEKT
Anna Ekstrand har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anna

ANNA JOBBAR PÅ

Är du Anna Ekstrand?
Logga in och redigera din presentation här.