Anna-Carin Nilsson, Mäklare på HusmanHagberg Upplands Väsby

Anna-Carin Nilsson Mäklare på HusmanHagberg

Anna-Carin Nilsson, Mäklare på HusmanHagberg Upplands Väsby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna-Carin?

Jag är en engagerad och nyfiken person med en lång och bred erfarenhet av kundrelationer. Mitt hjärta bor i vårt sköna norrort med sin fina och lättillgängliga natur och samtidigt spännande och expansiva region med bra kommunikationer. Jag har ett genuint intresse av fastigheter och bostadsfrågor. Jag är född och uppvuxen i Norrbotten och står stabilt.

Under mina år som fastighetsmäklare har jag upplevt variationer på marknaden. Att sälja bostad är ett projekt som jag tar mig an på ett tryggt och professionellt sätt med en stor insats för att du ska få en så lönsam affär som möjligt och att du kan känna trygg hela vägen.

Vad skiljer Anna-Carin från andra mäklare?

Omdömen från mina kunder är att jag är kunnig, enegagerad, tålmodig, går de extra stegen och är väldigt hjälpsam i olika situationer som kan uppstå. Jag har en lång tidigare arbetslivserfarenhet som jag har stor nytta utav.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att vara mäklare i Upplands Väsby innebär att jag förmedlar både fastigheter och lägenheter. En stor variation i boende finns i vår kommun, såsom t ex populära Bollstanäs, sköna Fresta och de moderna centrala delarna och så mycket mycket mera! Jag kan lätt plocka fram fördelar med ditt boende då jag är hemma i dina områden. Jag har också arbetat några år i Sigtuna och det är även mitt område idag ,liksom att jag är hemma i Vallentuna kommun där jag är bosatt.

Hur marknadsför Anna-Carin sina bostadsförsäljningar?

På alla tillgängliga marknadsplatser, t ex Hemnet, HittaHem, m fl. Vår egen hemsida och genom matchning mot våra spekulanter, det kan vara att ringa upp kunder som letar eller genom utskick. Vi har även vår lokala Facebook sida som hela tiden hålls uppdaterad och dit fler och fler hittar .

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-03.

ANNA-CARIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ANNA-CARIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anna-Carin har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anna-Carin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anna-Carin

ANNA-CARIN JOBBAR PÅ

Är du Anna-Carin Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.