Anna Bjurnemark, Mäklare på Bjurfors Österlen

Anna Bjurnemark Mäklare på Bjurfors

Anna Bjurnemark, Mäklare på Bjurfors Österlen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna?

Hej!
Jag heter Anna Bjurnemark och jobbar som fastighetsmäklare i på Österlen. Jag har en lång arbetslivserfarenhet inom försäljning, marknadsföring och service. Erfarenheter som passar utmärkt i mitt yrke som fastighetsmäklare då det är detta som förmedlingsprocessen ju faktiskt handlar om, att vara en duktig säljare, att veta på vilket sätt man bäst marknadsför en fastighet och att ge service till såväl säljare som köpare och andra intressenter. Ofta är det de små detaljerna som avgör om en affär ska bli lyckad.
Att man som mäklare hör av sig, återkopplar och håller alla parter informerade om var i processen vi befinner oss är för mig en självklarhet! På fritiden läser jag gärna en bra bok, umgås med familj och vänner, spelar sällskapsspel och njuter av god mat. Ett annat stort intresse är att resa, och då gärna till länder som erbjuder fin dykning och snorkling.
Livet under vattnet är fantastiskt!
Hoppas vi ses!

Vad skiljer Anna från andra mäklare?

Jag tror att min breda och mångåriga erfarenhet från försäljning, marknadsföring och service gör att mina kunder uppfattar mig som en pålitlig, engagerad, inkännande och trygg mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha flyttat runt i Sverige och utomlands känner jag att jag äntligen har hittat hem! Österlen är fantastiskt 365 dagar om året. Människor är vänliga och opretentiösa, naturen är bedårande vacker, maten fantastiskt god och himlen lite närmre! Jag har bott på Österlen sedan 2008 och varje dag tackar jag min lyckliga stjärna för att jag har möjlighet att arbeta och leva här och jag känner mig privilegierad som får hälsa nya och "gamla" Österleningar välkomna till ett nytt boende på denna underbara plats!

Hur marknadsför Anna sina bostadsförsäljningar?

Genom att anlita Bjurfors får du den bästa exponeringen av din bostad och genom att anlita mig får du en välarbetad, saklig och beskrivande text! Vi får din bostadsannons att synas "överallt". Naturligtvis på vår hemsida, Bjurfors.se men också på Hemnet, Hittahem och på MäklarOfferter. Via vårt spekulantregister fångar vi upp de kunder som söker en bostad som din genom att de får ett mejl med information om att bostaden kommit ut till försäljning. Dessutom annonserar vi lokalt i ÖsterlenMagasinet och självklart syns din bostad i vårt skyltfönster på bästa läge i Simrishamn. Bilderna av din bostad tas självklart av en professionell fotograf och beskrivningen av huset skriver jag och där lägger jag stor vikt vid att fånga känslan och atmosfären som råder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-19.

ANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANNAS PROSPEKT
Anna Bjurnemark har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anna

ANNA JOBBAR PÅ

Är du Anna Bjurnemark?
Logga in och redigera din presentation här.