Anna Östlund, Mäklare på HusmanHagberg Sundsvall

Anna Östlund Mäklare på HusmanHagberg

Toppmäklare 2019
Anna Östlund, Mäklare på HusmanHagberg Sundsvall
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna?

Hej! Jag är en Sundsvalls-tjej som efter några lärorika och spännande år inom mäklarbranschen i Stockholmsregionen nu valt att flytta hem. Jag tycker att mitt jobb är fantastiskt roligt och varje dag innebär nya utmaningar. Mäklaryrket innefattar att möta människor i livets alla skeenden. För att göra det på ett bra sätt anser jag att engagemang, ödmjukhet och kunskap är viktiga nyckelord.

Vad skiljer Anna Östlund från andra mäklare?

Min tanke och drivkraft är att det ska göra skillnad när ni väljer att anlita just mig för er försäljning! Ni ska bli mer än nöjda och mitt mål är självklart att ni ska få så bra betalt som möjligt för er bostad. För att nå dit krävs det en tanke bakom arbetet och tydliga strategier. Vi på Hoome Mäkleri förstår att ingen bostad och således försäljning är den andra lik vilket gör att vi skräddarsyr ett upplägg för just er!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har sedan 2015 varit verksam fastighetsmäklare hos Mäklarhuset Stockholm Norrort med min bas på deras Norrtälje-kontor. Åren i Roslagen har gett mig fantastiska erfarenheter och jag har förmedlat både bostadsrätter, villor, fritidshus, sjöfastigheter, gårdar och skogsfastigheter. Detta har gjort att jag fått möjlighet att bredda mina kunskaper inom de olika kategorierna.

Idag handlar mäkleri allt mer om att lösa "bostadskedjan" och öka rörligheten. Hårdare regler från banker och finansinstitut framöver kommer kunna innebära att just den spekulant som vill köpa din bostad snabbt kan behöva hjälp med en egen värdering för att kunna lämna dig ett bud. Genom min kunskapsbredd kommer jag att kunna hjälpa dina spekulanter oavsett vad de kommer med för bostad i bagaget.

Hur marknadsför Anna sina bostadsförsäljningar?

Vi på Hoome Mäkleri förstår att ingen bostad och således försäljning är den andra lik vilket gör att vi skräddarsyr ett upplägg för just er!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-05-06.

ANNA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Sundsvall
 • Timrå
 • Ånge
ANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anna Östlund har 18 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anna

ANNA JOBBAR PÅ

Är du Anna Östlund?
Logga in och redigera din presentation här.