Ann Stenmark, Mäklare på Alvhem Bagaregården

Ann Stenmark Mäklare på Alvhem

Ann Stenmark, Mäklare på Alvhem Bagaregården
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ann?

”Vi kände att du verkligen såg vår lägenhet” - det får jag ofta höra från mina uppdragsgivare.
I varje bostad finns någonting speciellt som är särskilt värt att framhäva vid försäljning. Efter att ha förmedlat otaliga lägenheter i området tar det mig inte många sekunder från att jag klivit över tröskeln till en bostad att sätta fingret på vilka som är dess unika fördelar, och hur vi bäst framhäver dem för att ge bostaden optimala förutsättningar när den ska byta ägare. Låt mig komma och ta en titt på din bostad så ska du få se själv.

Vad skiljer Ann från andra mäklare?

För mig är varje förmedlingsprocess ett nöje där jag njuter av att kunna kombinera erfarenhet, fingertoppskänsla och noggrannhet med kreativitet och nyskapande för att ge både säljare och köpare bästa möjliga upplevelse i alla moment.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat som mäklare i snart 8 år, och nästan fem av de åren har jag spenderat med att förmedla bostadsrätter i områdena Bagaregården (där jag själv tidigare bott i flera år), Kålltorp, Örgryte, Strömmensberg, Olskroken och Munkebäck. Östra centrum är ett fantastiskt område att arbeta i, med en spännande spridning på bostadstyperna - här finns ju allt. Charmiga landshövdingehus med knarrande brädgolv, torrskafferier och väldigt få räta vinklar. Pampiga stenhus med halvmetertjocka väggar och vackra parketter. Stiliga funkishem där varenda kvadratmeter utnyttjats maximalt.

Hur marknadsför Ann sina bostadsförsäljningar?

På Alvhem har jag, tillsammans med mitt kreativa team, helt oslagbara möjligheter att göra något alldeles extraordinärt av bostadspresentationen. Vackra och inspirerande bilder tagna av Göteborgs bästa fotografer är en självklarhet.
Bostaden marknadsförs på Hemnet, alvhem.com och via vårt träffsäkra spekulantregister. På visningen får spekulanterna ett snyggt, välarbetat och informativt prospekt över bostaden att ta med sig hem.

Följ oss gärna på Instagram, @alvhem, för att se mer av vad vi gör och få massor av inspiration i ditt flöde.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-01.

ANN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Göteborg
ANN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ann har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ann till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ann

ANN JOBBAR PÅ

Är du Ann Stenmark?
Logga in och redigera din presentation här.