Ann Sjöblom, Mäklare på Fastighetsbyrån Salem

Ann Sjöblom Mäklare på Fastighetsbyrån

Ann Sjöblom, Mäklare på Fastighetsbyrån Salem
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ann?

Jag har jobbat som mäklare i området i mer än tio år och är uppvuxen i en grannkommun. De senaste åren har jag arbetat på kontoret i Salem centrum och jag bor även i närområdet. Det har givit mig en väldigt god lokalkännedom och kunskap om marknaden. Jag vet vad kunder söker och hur jag på bästa sätt ska sammanföra rätt köpare med rätt säljare – en egenskap som resulterat i många smidiga affärer och nöjda kunder.
Jag kom i kontakt med Fastighetsbyrån när jag köpte en bostad. Efter min utbildning kontaktade jag det lokala kontoret; ett steg som jag aldrig har ångrat.

Vad skiljer Ann från andra mäklare?

Jag har många återkommande kunder och jobbar på att alla parter ska känna sig nöjda. Varje affär är unik med olika behov och önskemål. Min ambition är att hitta det i varje affär, Att det dessutom ska bli till ett så bra marknadspris som möjligt kombinerat med en önskvärd försäljningstid ser jag som mitt slutmål.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Området är utmärkt beläget med närhet till både motorväg, pendeltåg och bussar. Blandningen av villor som både är 100 år och nya, radhus och bostadsrätter gör att det finns en härlig blandning av människor. Många barnfamiljer söker sig hit,men även äldre och yngre dröjer sig kvar i ett område som känns tryggt och bekvämt. Närheten till natur med sjöar och skog lockar också.

Hur marknadsför Ann sina bostadsförsäljningar?

Den största kanalen är Hemnet dit alla länkas. Via Fastighetsbyran.se kommer många sökande som även har en bevakning. Därutöver använder vi sociala medier eftersom de flesta idag använder sig av dessa. Vårt stora register av spekulanter är en annan stor del till att vi kan nå ut till så många kunder via mejl eller sms. Med vårt ypperliga läge intill Swedbank har vi även ett stort skyltfönster lokalt i området där vi visar våra bostäder till salu.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-14.

ANN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Salem
ANN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ann har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ann till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ann

ANN JOBBAR PÅ

Är du Ann Sjöblom?
Logga in och redigera din presentation här.