Ann Sjöberg, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Ann Sjöberg Mäklare på Mäklarhuset

Ann Sjöberg, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ann?

I över 30 år har jag arbetat som mäklare och jag brinner fortfarande för att leverera över kundernas förväntningar. Jag verkligen älskar mitt jobb!

De senaste 18 åren har jag haft förmånen att arbeta på Mäklarhuset i Uppsala där jag stormtrivs och älskar att hjälpa och coacha kunder i deras kanske viktigaste affär i livet. Att göra affärer och att ha nöjda kunder, det är så kul. Alla affärer, stora som små, är lika viktiga. Vi får inte glömma bort att sälja och att köpa sin egen bostad är bland de största affärerna vi gör i livet och det kräver ödmjukhet och respekt i varje enskild affär.

Vad skiljer Ann Sjöberg från andra mäklare?

Min långa erfarenhet och min höga kunskapsnivå är nog det som skiljer mig från andra mäklare.
Gammal är äldst! Det är viktigt att vara närvarande, att SE kunderna och att vara anträffbar per telefon och på mail.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom i Uppsala och Knivsta. Detta gör att vi har full koll på Uppsalas och Knivstas skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Uppsala och Knivsta idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Hur marknadsför Ann sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är a och o för att effektivt skapa intresse och hitta rätt köpare för din bostad. Vi lyfter bostadsannonseringen till en högre nivå med vår nya Mäklarhuset Smart® Annonsering. Med modern, intelligent teknik och de mest effektiva kanalerna så når vi ut maximalt inom såväl nyhetsmedia som sociala medier. Inom båda dessa områden erbjuder Mäklarhuset tre paket som gör din bostadsannons mer träffsäker, synlig och attraktiv.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-13.

ANN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Uppsala
  • Östhammar
ANN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ann Sjöberg har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ann till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ann

ANN JOBBAR PÅ

Är du Ann Sjöberg?
Logga in och redigera din presentation här.