Ann-Chatrin Olsson, Mäklare på HusmanHagberg

Ann-Chatrin Olsson Mäklare på HusmanHagberg

Ann-Chatrin Olsson, Mäklare på HusmanHagberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ann-Chatrin?

Jag har mångårig erfarenhet av servicebranschen och mötet med människor och detta har lagt grunden till min strävan att alltid leda mina kunder till bästa möjliga resultat. I min mäklarroll lägger jag stort fokus på att bygga upp och upprätthålla affärsmässig och trovärdig relation med såväl mina köpare och säljare som spekulanter. För mig är det viktigt att alla parter känner sig trygga och sedda genom hela försäljningsprocessen. Med stor arbetsglädje och engagemang leder jag mina kunder genom deras livs största affär.

Vad skiljer Ann-Chatrin från andra mäklare?

Efter 14 år som fastighetsmäklare har jag stor erfarenhet och kan hantera markanden både i uppgång och nedgång. Jag har ett stort engagemang och jag bryr mig om mina kunder på riktigt. Jag vet att trygga & nöjda spekulanter i slutändan leder till höga försäljningspriser.
Två år i rad 2017 & 2018 är jag utsedd till Kontorets Supermäklare, vilket jag är ödmjukt tacksam och mycket stolt över!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag är både född & uppvuxen i området jag jobbar så känner jag till alla de fördelar som både köpare och säljare vill ha och söker. Jag vet vart närmaste förskola, buss, café, matbutik eller träningsanläggning finns. Jag vet vad man som köpare söker i ett specifikt område och kan skräddarsy just din försäljning så vi når ut till största målgruppen på bästa sätt.

Kil är en kommun som ökar i popularitet och det är spännande att se nya områden såsom Skommita, Tallåsen, Viksta by och Mons backe växer fram med all sin nyproduktion.

Hur marknadsför Ann-Chatrin sina bostadsförsäljningar?

Våra annonseringsplatser är HusmanHagberg.se, Hemnet, Bovision, m.fl. Vi köper även målgruppsinriktad reklam på sociala medier såsom Instagram och Facebook.
Utöver exponeringen på webben så matchas även bostaden med vårt spekulantregister, där spekulanter som varit på likanden visningar får en presentation om just din bostad.
Alla bilder tas av professionell fotograf.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-08-08.

ANN-CHATRIN SÄLJER
ANN-CHATRIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ann-Chatrin Olsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ann-Chatrin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ann-Chatrin

ANN-CHATRIN JOBBAR PÅ

Är du Ann-Chatrin Olsson?
Logga in och redigera din presentation här.