Anita Ek, Mäklare på Ek & Co Fastighetsförmedling

Anita Ek Mäklare på Ek & Co Fastighetsförmedling

Anita Ek, Mäklare på Ek & Co Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anita?

Erfarenhet av att sälja våningar på Östermalm: 18 år. Östermalm´s bäst säljande kvinnliga mäklare år 2015.

- Det roligaste i mitt yrke är när man kan hitta lösningar som kunden kanske inte tänkt på själv. Det handlar mycket om att kunna inspirera och visa på möjligheterna i en våning. Jag är en väldigt säljorienterad mäklare och arbetar mycket aktivt på mina visningar. Det gäller att alltid vara väl påläst och dessutom veta när man skall ta ett steg tillbaka så att kunden själv kan ta in alla intryck.

Anita Ek har en gedigen bakgrund och arbetar med både öppna visningar och underhandsförsäljningar.

Vad skiljer Anita från andra mäklare?

Vad gör man om man utsetts till Östermalms bästa kvinnliga mäklare, drillats av en nestor i branschen och älskar att göra det bästa av varje affär?
För Anita Ek var svaret givet.
Sommaren 2019 slog hon upp portarna till egna mäklarfirma Ek & Co Fastighetsförmedling, belägen i fina lokaler på Kommendörsgatan 20 B.
”Det kändes som ett naturligt steg. Alla mina år i branschen har gett mig pondus och erfarenhet, vilket mina kunder har glädje av. Man vill ha en mäklare som man kan hålla i handen och känna sig trygg med”, säger Anita Ek.

Hennes karriär som mäklare tog sin början på Lagerlings Fastighetsmäkleri.
Det blev totalt 15 år på den prisvinnande mäklarfirman. Efter Lagerlings följde 2 år på Per Jansson Fastighetsförmedling, innan lusten efter att bygga något eget blev för stor.

För henne står alltid det personliga mötet i centrum. Värme och stort engagemang, tillsammans med trygghet och kunnande, är Anitas ledstjärnor.
”Hos mig är hjärtat med hela tiden. Jag älskar människor, och jag älskar att göra affärer. Jag är bra på att hitta lösningar och behålla lugnet”.

När andra aktörer väljer stordrift och fokus på många affärer, går vi åt andra hållet. Vi tror nämligen inte att genuint engagemang och hjärta gifter sig särskilt väl med stora volymer.
I en tid då allt ska gå så snabbt som möjligt, väljer vi en annan väg. En där det fortfarande finns plats för hjärta, magkänsla och tillit.

Varmt välkommen att besöka oss på Kommendörsgatan 20 B.
Det kan börja med ett samtal och en kopp kaffe. Och kanske sluta med ditt livs affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vår expertis är försäljning av allt från mindre lägenheter till större våningar och vi är idag verksamma i hela innerstan. Med många års erfarenhet av bostadsförsäljningar i innerstan, och Östermalm i synnerhet, har Ek&Co Fastighetsförmedling ett brett kontaktnät och en unik kunskap om vår marknad. På vårt fina kontor på Kommendörsgatan 20 B är dörren alltid öppen och espressomaskinen redo. Kom in och prata bostäder, inredning eller vad du känner för.

Vi brinner för att vara en hjälpande hand på vägen mot ditt livs största affär – oavsett om det är idag, i morgon eller nästa år.

Hur marknadsför Anita sina bostadsförsäljningar?

Att förbereda din bostadsaffär är A och O.

På Ek & Co är vi mycket noggranna, eftersom vi vet att förberedelserna påverkar kvalitén i alla delar av försäljningsprocessen. Vi använder oss av professionella fotografer och våra prospekt är väl genomarbetade. Presentationen är det första intrycket och som bekant är det svårt att ändra på. Vill du inför en försäljning ha hjälp av en homestagingkonsult har vi goda kontakter som vi gärna rekommenderar. Vi samlar in och hanterar faktauppgifter om bostaden såsom information från bostadsrättsföreningar, från er samt att ta fram planritningar. Det är också oerhört viktigt med säljande bilder och att presentera din bostad med rätt känsla. Vi strävar efter att återge allt det unika i varje bostad på ett så begripligt och ärligt sätt som möjligt. Vi annonserar på Hemnet.se, HittaHem.se m.fl. och självklart också på vår egen hemsida, vårt Facebook och Instagram konto. Varje objekt matchas också mot vårt spekulantregister. Du kanske vill sälja utan att annonsera på öppna marknaden? Varje vecka träffar vi många personer som letar bostad. Vi vet var och hur de vill bo, och vi ser till att alla potentiella köpare är förberedda för att kunna köpa ny bostad. Ju mer tid och energi som ägnas åt förarbete, desto bättre kommer processen fortlöpa. Vi vet hur man presenterar din bostad från sin bästa sida!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-26.

ANITA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anita har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anita till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anita

ANITA JOBBAR PÅ

Är du Anita Ek?
Logga in och redigera din presentation här.