Angelica Stenvold, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Angelica Stenvold Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Angelica Stenvold, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Angelica?

Driven, positiv och engagerad beskriver mig som mäklare med några få enkla ord. Jag vill ständigt överträffa mina kunders förväntningar, oavsett om de är köpare eller säljare. Jag värdesätter mina kundrelationer och målet är att de ständigt ska vara återkommande och 100 % nöjda.

Vad skiljer Angelica från andra mäklare?

Jag är övertygad om att en lyckad bostadsaffär förutsätter en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra. Som mäklare värdesätter jag att vara delaktig genom hela processen, från start till mål. En personlig relation, tillgänglighet, trygghet och ett stort engagemang är nyckeln till ett fantastiskt samarbete. Jag drivs av att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och strävar efter att göra mitt yttersta i varje unik affär. Att få vara en del av mina kunders förmodligen största affär i livet är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke.

Tack vare samarbetet mellan Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bank och Försäkring kan jag erbjuda kunderna allt de behöver för att lyckas med en bra bostadsaffär! Länsförsäkringar Fastighetsförmedling står för trygghet i livets största affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi har ett av branschens bredaste marknadsföringspaket! Bostaden syns på vår egna hemsida, www.lansfast.se, Hemnet, i bankens skyltfönster samt på sociala medier (riktad annonsering) så som Facebook och Instagram. Via vår hemsida matchas annonsen mot vårt stora spekulantregister som sträcker sig från norr till söder i Sverige. Detta säkerställer att exponeringen av din bostad blir maximal! Om du har specifika önskemål gällande marknadsföringen, så tar jag såklart hänsyn till det.

Alla bilder tas av en professionell fotograf och inför försäljningen och visningen tar jag fram fint försäljningsmaterial.

Hur marknadsför Angelica sina bostadsförsäljningar?

Jag arbetar enbart i Västra Centrum. Detta gör att min lokalkännedom är mycket stor - jag känner till alla fördelar i området och kan därmed rikta annonserna på bästa vis. Jag vet var skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer är belägna. Det ger en stor trygghet för spekulanterna. Om spekulanterna känner sig trygga är de oftast beredd att betala lite extra. Haga, Linné, Masthugget, Majorna och Kungsladugård är området som är väldigt eftertraktade!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-11.

ANGELICA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter

ANGELICA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Angelica Stenvold har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Angelica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Angelica

ANGELICA JOBBAR PÅ

Är du Angelica Stenvold?
Logga in och redigera din presentation här.