Anette Årcén, Mäklare på Bjurfors Kristianstad

Anette Årcén Mäklare på Bjurfors

Anette Årcén, Mäklare på Bjurfors Kristianstad
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anette?

Jag är uppvuxen i Kristianstad och har varit fastighetsmäklare sedan 2009. Med ett personligt engagemang förmedlar jag försäljning av bostäder med målet att alltid överträffa både säljares och köpares förväntningar.

Vad skiljer Anette från andra mäklare?

Mitt varma och professionella bemötande har gett mig många fina rekommendationer och återkommande kunder genom åren.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Kristianstad och har mycket god lokalkännedom. Det är en förutsättning för att kunna göra ett bra arbete i Kristianstads kommun som med sin stora yta, utöver centralorten, har kustnära lägen, öppna landskap och områden med skogar och sjöar. I Kristianstad kommun finns alla typer av boenden med villor, bostadsrätter, fritidshus och ägarlägenheter.

Hur marknadsför Anette sina bostadsförsäljningar?

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-28.

ANETTE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anette Årcén har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anette till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anette

ANETTE JOBBAR PÅ

Är du Anette Årcén?
Logga in och redigera din presentation här.