Andreas Wagiström, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Andreas Wagiström Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Andreas Wagiström, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

En engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 110% nöjda. Jobbar inom Mölndals och Härryda kommun för att kunna dra nytta av samtliga spekulanter som söker bostad över kommungränserna. Har även sen länge ett gott samarbete med Länsförsäkringar Bank vilket innebär att jag har stora möjligheter att få spekulanterna budgivningsklara inför en budgivning, vilket trots allt är den viktigast biten för Er som säljare vid en försäljning.

Vad skiljer Andreas Wagiström från andra mäklare?

Jag har en gedigen byggteknisk erfarenhet. Lägger även stor vikt vid hur man hanterar visning och budgivning för att det skall kännas tryggt för alla parter. Just tryggheten tror jag är det absolut viktigaste i en av människans största affärer, hur kan jag bidra till det? Med engagemang, hjärta, kunskap och det där lilla extra!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Trivs fantastiskt bra i området, dessutom tror jag att det är de områdena som under kommande år kommer utvecklas mest i Göteborgsområdet. Jag har jobbat som mäklare i lite drygt åtta år och därav har jag även kunskapen om de där viktiga smultronställena som en spekulant kanske inte har full koll på, och visst blir man inte bara kär i huset man ska bo i? Visst är även område, skolor och friluftsliv viktigt?

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med en mycket bred form av marknadsföring, alltså inte enbart Hemnet och egen hemsida. Vi individanpassar varje hus efter kundens önskemål men har även förslag på marknadsföringspaket beroende på vilket område man bor i. På Hemnet hittar vi dom som söker varje vecka, men vi försöker även hitta dom som inte är ute och söker varje vecka. Därav lägger vi även stor vikt på riktad marknadsföring på sociala medier så som Facebook och Instagram. Givetvis sitter vi även i skyltfönster, direktreklam, med mera.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-01-26.

ANDREAS SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Göteborg
 • Härryda
 • Mölndal
ANDREAS ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANDREAS PROSPEKT
Andreas Wagiström har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Andreas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Andreas

ANDREAS JOBBAR PÅ

Är du Andreas Wagiström?
Logga in och redigera din presentation här.