Andreas Ståhl, Mäklare på Notar Örebro

Andreas Ståhl Mäklare på Notar

Andreas Ståhl, Mäklare på Notar Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

Jag arbetar hårt för att nå långsiktiga relationer och det gör jag genom att ni som kund ska känna delaktighet genom hela processen. Jag försöker vara anträffbar för de frågor som ofta dyker upp och jag har en enorm vinnarskalle, er bostadsaffär ska bli ert livs bästa!

Vad skiljer Andreas från andra mäklare?

En bostadsaffär är för de flesta den absolut största affären i livet. Jag arbetar hårt för att vara lättillgänglig för er och mitt mål är att ni ska känna er så nöjda att jag är det självklara valet för er eller någon i er närhet om det är dags igen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppväxt i Örebro och känner till dess fördelar. Jag har bra koll på avstånd och allt från skola, matbutiker, kommunikationer och nöjen.

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Vi annonserar våra bostäder på Hemnet.se, HittaHem.se, Notar.se, Facebook och Instagram. Vi har även skyltar på vårt kontor som är centralt beläget i Örebro samt hos de banker vi samarbetar med i Örebro, Kumla, Hallsberg och Fjugesta. Vi erbjuder tidningsannons i Nerikes Allehanda och DN.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-14.

Andreas Ståhl har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Andreas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Andreas

ANDREAS JOBBAR PÅ

Är du Andreas Ståhl?
Logga in och redigera din presentation här.