Andreas Sörlin, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Andreas Sörlin Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Andreas Sörlin, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

Länsförsäkringar där jag arbetar är ett varumärke som de flesta känner till. Enligt mig och många andra är ”trygghet” det första man förknippar med detta varumärke. Just trygghet, i kanske en av livets största affärer är något jag vill ge och erbjuder mina kunder!

Går ni i säljtankar, eller bara är nyfikna på vad värdet av er bostad är idag och vill ni anlita en mäklare med brinnande, personligt engagemang och som dessutom kan erbjuda sina kunder en heltäckande fastighetsförmedling genom företagets gedigna kompetens inom fastighetsförmedling, bank & försäkring är ni välkomna att kontakta mig.

Vad skiljer Andreas från andra mäklare?

Jag har tillbringat hela mitt yrkesverksamma liv inom service och kundmöten. Det som är intressant med detta yrke är att jag som mäklare agerar mellanhand mellan två parter, säljare & köpare. Viktigt då är att båda parter känner ett förtroende för mig och däri ligger min styrka. För att en köp- och säljprocess ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt att anlita en seriös mäklare som värdesätter just service, kompetens, noggrannhet, engagemang och tillgänglighet.
Då det under resans gång kommer att uppstå en hel del frågor, agerar jag som ett professionellt bollplank för samtliga parter, genom hela affären. Min målsättning är att överträffa säljarens och köparens förväntningar. Återvändande kunder är för mig ett bevis på att jag kan min sak och ett ”kvitto” på att det jag gör är rätt för mina kunder och min marknad, Gävle kommun.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Gävle kommun är en spännande marknad för oss mäklare likväl som för köpare och säljare. Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling förmedlar allt från centralt nyproducerade bostadsrätter, villor, gårdar, fritidshus mm. Vi träffar otroligt många olika typer spekulanter på våra visningar så oavsett om ni ska sälja en villa med havstomt, en bostadsrätt i centrum eller ett torp i skogen så kommer vi att hitta en köpare till just er bostad.
Jag har varit verksam på denna marknad sedan 2011, vilket innebär att jag kan min kommun utan och innan. Inflytt till regionen och prisutvecklingen de senaste åren varit fantastiskt bra. Det som är extra roligt att se är att det för tillfället även börjar ta fart i de norra delarna av kommunen.

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Vi anpassar marknadsföringen efter varje objekt och kund. Vi har tillgång till alla stora marknadsföringskanaler så som Hemnet, Mäklartipset, marknadsföring på social medier, Aftonbladet, direktmarknadsföring etc. Kontakta oss så berättar vi mer och ser hur just din bostad exponeras på bästa möjliga sätt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

ANDREAS SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

ANDREAS ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

ANDREAS PROSPEKT

Andreas Sörlin har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Andreas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Andreas

ANDREAS JOBBAR PÅ

Är du Andreas Sörlin?
Logga in och redigera din presentation här.