Andreas Pontén, Mäklare på Bostada Stockholm

Andreas Pontén Mäklare på Bostada

Andreas Pontén, Mäklare på Bostada Stockholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

Jag jobbar med Bostada som egenföretagare och som mäklare. Eftersom vi är nya och har ett nytt koncept så kan man lita på att jag i alla lägen gör allt jag kan för att du ska bli riktigt nöjd med din försäljning.

Vad skiljer Andreas från andra mäklare?

Min målsättning är att i alla lägen vara tydligare med vad jag faktiskt gör och vad tjänsten kostar och så klart alltid leverera över förväntan. Det bästa med mitt jobb som mäklare är, att det omfattar så viktiga och snabba processer där servicenivå, timing och engagemang är det mest fundamentala.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i stockholmsområdet och det är Sveriges största och starkaste bostadsmarknad. Efter en tids tveksamhet på bostadsmarknaden så har tempot nu börjat höjas och marknaden har börjat stabilisera sig. Som alltid så är det den säljare som är bäst förberedd som vinner och det är därför klokt att i god tid börja förbereda sin försäljning så att man inte lämnar något åt slumpen.

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför alla objekt på vår egen hemsida bostada.se, Hemnet m.m Vi kan även erbjuda större större marknadsföringspaket på sociala medier för att bättre nå rätt målgrupp. Vi jobbar med en professionell bostadsfotograf som förutom att de levererar riktigt bra bilder på din bostad även kan filma och 3D-fota.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-13.

ANDREAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ANDREAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Andreas Pontén har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Andreas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Andreas

ANDREAS JOBBAR PÅ

Är du Andreas Pontén?
Logga in och redigera din presentation här.