Andreas Gunnarsson, Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Andreas Gunnarsson Mäklare på Skeppsholmen Fastighetsmäkleri Sotheby's Realty

Toppmäklare 2017
Andreas Gunnarsson, Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

Gediget och hårt arbete i varje del av försäljningen leder till högst slutpris!

Vad skiljer Andreas från andra mäklare?

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarn att få bäst betalt för sin bostad. Ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby's och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Det mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i print kombinerat med vårt intressentregister är en oslagbar kombination för att hitta rätt kund till ett specifikt hem. Med över 10 års erfarenhet i premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Mina kunder är ofta återkommande samt att de rekommenderar mig för vänner och bekanta. De värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Köparna inom premiumsegmentet är lite mer selektiva jämfört med toppen 2017 varför mäklarens insats blir än mer avgörande för att nå en lyckad försäljning.

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Varje hem är unikt och vi utformar marknadsföringen lokalt, nationellt och internationellt. Inom Sverige stora annonser i Svd Magasinet, Dagens industri, månads- och livsstilsmagasin samt digitalt på SvD.se och Di.se. Internationellt på sothebysrealty.com med samarbete med New York Times, Wall Street Journal mfl. Ingen kommer i närheten av den kraft och räckvid vår martknadsföring har och kominerat med en nära kontakt med lokala köpares specifika önskemål maximeras förutsättningarna att få bäst betalt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-21.

ANDREAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANDREAS PROSPEKT
Andreas Gunnarsson har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Andreas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Andreas

ANDREAS JOBBAR PÅ

Är du Andreas Gunnarsson?
Logga in och redigera din presentation här.