Andreas Ödman, Mäklare på Bjurfors Uppsala

Andreas Ödman Mäklare på Bjurfors

Andreas Ödman, Mäklare på Bjurfors Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

Andreas drivs av att prestera bättre än sina konkurrenter och han kombinerar detta med att vara en ödmjuk Göteborgare. Effekten blir givetvis nöjda och glada kunder. Andreas har jobbat som mäklare sedan 2012. Han trivs med att jobba i Uppsala på grund utav variationen av kunder och bostäder. Andreas tycker det är roligt och utmanande att få träffa allt från de nya studenterna som skall köpa sitt första boende, till de pålästa akademikerna som redan har en bostadskarriär i ryggen.

Vad skiljer Andreas från andra mäklare?

Jag lägger stor vikt vid att vara tydlig och rak i min kommunikation, det är extremt viktigt att du som säljare känner dig välinformerad om hur bostadsmarknaden utvecklas både för under och efter din bostadsförsäljning, detta för att du hela tiden skall kunna fatta ett så bra beslut som möjligt om vad som är rätt för just dig.

Jag har sedan 2012 samlat in statistik och information för att på bästa sätt kunna analysera och förutspå framtida förändringar i bostadsmarknaden. Med mig som mäklare kommer du alltid känna dig trygg i dina beslut med vetskapen att alla beslut vi tar tillsammans är baserade på flera år av samlad kunskap och statistik.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppsala är en fantastisk stad som växer för varje år, vi har nära till Stockholm och nära till Arlanda. Det finns ett fantastiskt universitet, väldigt många stora framgångsrika företag, det är lätt att ta sig överallt och vi har en väl fungerande bostadsmarknad.

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

På bland annat Hemnet, Bovision, Hittahem, Facebook, Instagram.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-14.

Andreas Ödman har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Andreas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Andreas

ANDREAS JOBBAR PÅ

Är du Andreas Ödman?
Logga in och redigera din presentation här.