Andre Zadeh, mäklare

Andre Zadeh Mäklare

Andre Zadeh, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andre?

Jag som person är en passionerande och målmedveten person som ständigt strävar efter att göra dig så nöjd som möjligt i din bostadsaffär. Med stora kunskaper inom servicebranschen och med ett genuint intresse av sälj, kundkontakt och service kan jag garantera att du får en mäklare med ett driv, engagemang och vinnarinstinkt. Tveka inte att höra av dig till mig närsomhelst för en framgångsrik bostadsförsäljning!

Vad skiljer Andre från andra mäklare?

min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mina kunders förväntningar och slå försäljningsrekord.
Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem. Anledningen till att jag jobbar enbart i Solna är just för att Jag älskar Solna!

Hur marknadsför Andre sina bostadsförsäljningar?

Överallt kan man säga. Vi på HusmanHagberg publicerar på de största hemsidorna där man kan hitta bostäder till salu. På de största sociala medierna. Vi jobbar stort med vårat spekulantregister där vi presenterar bostaden till vårat register. ”ÖVERALLT FINNS VI OCH SYNS MED JUST DIN BOSTAD!” Bostadsbilderna tas även av en professionell fotograf, och självklart tar jag fram professionella försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer. Har du önskemål på ytterligare specifik marknadsföring så ordnar jag detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-05.

ANDRE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ANDRE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Andre har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Andre till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Andre

Är du Andre Zadeh?
Logga in och redigera din presentation här.