André Nordin, Mäklare på SkandiaMäklarna Falun

André Nordin Mäklare på SkandiaMäklarna

André Nordin, Mäklare på SkandiaMäklarna Falun
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita André?

En bostadsaffär är ofta en av livets största affär varför jag alltid strävar efter att skapa en trygghet under hela försäljningsprocessen. Sedan barnsben har jag spelat diverse sporter och efter tonåren även sysslat med elitidrott vilket präglat mig till att bli en tävlingsmänniska, detta har jag självklart anammat även i mitt arbete som mäklare genom att alltid sikta på högsta möjliga slutpris samt att göra dig som säljare 100% nöjd!

Vad skiljer André från andra mäklare?

Innan jag påbörjade min karriär som mäklare har jag jobbat som säljare under många år där jag lärt mig att ringa in kunders behov och köpsignaler. Detta har medfört att jag som mäklare är övertygad om att jag är rätt person för att hjälpa dig med just DIN bostadsaffär. För mig handlar det inte bara om att hjälpa dig med din bostadsaffär just nu utan jag vill självklart skapa en långvarig relation där du som säljare ska kunna känna dig trygg i att slå en signal oavsett vilken fråga inom bostadsmarknaden det gäller. Med mig som mäklare finns jag alltid tillgänglig på telefon och sms. Tillgänglighet - Tillit - Hårt arbete är 3 ledord som alltid finns med mig i min profession.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efterfrågan på villor och bostadsrätter är stor i Falun då det är en stad under konstant tillväxt. För att möta mina kunders krav ser jag därför det som en fördel att alltid vara uppdaterad och påläst om vad som sker i stadens olika områden, att jobba proaktivt med både köpare och säljare hjälper för att få reda på när framtida försäljningar kommer att ske samt ökar den lokala kännedomen och möjligheten att alltid ligga ett steg före .

Hur marknadsför André sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför oss på de allra största kanalerna, hemnet m.fl, facebook, instagram med mer! Vi skräddarsyr marknadsföringen efter just din bostad och har alltid en professionell fotograf som tar bilder åt oss. Visningsbroschyrerna är av högsta kvalité då vi beställer dem från ett tryckeri i Småland. Utöver marknadsföring via nätet publicerar jag även objekten i vårt stora spekulantregister där objekten matchas med spekulanter som varit aktiva på liknade typ av försäljningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-08.

André har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat André till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om André

ANDRÉ JOBBAR PÅ

Är du André Nordin?
Logga in och redigera din presentation här.