Anders Lijsing, Mäklare på Mäklarringen Norrtälje

Anders Lijsing Mäklare på Mäklarringen

Toppmäklare 2019
Toppmäklare 2017
Anders Lijsing, Mäklare på Mäklarringen Norrtälje
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anders?

Jag förmedlar det mesta. Bostadsrätter, fritidshus, villor, gårdar och kommersiella fastigheter. Min långa erfarenhet gör att du kan känna dig trygg hela vägen under affären med mig vid rodret.

Vad skiljer Anders från andra mäklare?

Att få förmånen att ha ett yrke där jag sammanför köpare och säljare i livets olika skeden är för mig viktigare än allt. Jag jobbar hårt för att göra båda parter nöjda och det är det som är min drivkraft som mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Roslagen, bosatt i Norrtälje och har aktivt förmedlat bostäder över hela Norrort sedan slutet av nittiotalet. Då jag har förmedlat drygt 1000 bostäder i Stockholms norra delar så anser jag mig ha en stor lokalkännedom och jag har antagligen sålt någon av era grannbostäder. Jag har under många år varit ägare av fastighetsbyrån i Vallentuna men är de senaste sex åren verksam på hemmaplan i Norrtälje hos Mäklarringen där jag stormtrivs.

Hur marknadsför Anders sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina försäljningar på alla de exponeringsplatser som finns på webben idag. Bilderna är viktiga och vi anlitar alltid externa fotografer för att få dessa så bra som möjligt. Jag jobbar även mycket med vår kunddatabas för att öka chanserna att hitta rätt köpare till rätt boende.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-01.

ANDERS SÄLJER
ANDERS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANDERS PROSPEKT
Anders Lijsing har 10 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anders till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anders

ANDERS JOBBAR PÅ

Är du Anders Lijsing?
Logga in och redigera din presentation här.