Anders Gardefalk, Mäklare på Gardefalk & Co

Anders Gardefalk Mäklare på Gardefalk & Co

Anders Gardefalk, Mäklare på Gardefalk & Co
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anders?

Jag är utbildad fastighetsmäklare och jurist. Efter 20 års verksamhet i Kalmarområdet så har jag skaffat mig ett brett kontaktnät och stor erfarenhet.

Vad skiljer Anders från andra mäklare?

Att hitta sitt nya hem och att sälja ett som är fullt av minnen kan vara svårt. Då är det viktigt att anlita någon som bryr sig. Därför är min filosofi självklar. Jag tror på ett personligt engagemang, arbetsglädje och livslånga relationer. Tillgänglighet är viktigt för mig, även utanför ordinarie kontorstid om frågor dyker upp. Jag har även stor service gällande visningar, både öppna visningar och privata visningar.
Vårt etablerade kontaktnät med Kalmars privata hyresvärdar ger fina möjligheter att ordna ersättningsbostäder för er som söker ett lättskött och bekymmersfritt boende.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Kalmar med omnejd växer så det knakar! Efter 20 år av bostadsförsäljningar i området så kan jag stadsdelarna i detalj och vet vad spekulanterna efterfrågar. Marknaden är efter de senaste årens prisuppgångar fortfarande mycket god och går du i säljtankar är det med andra ord läge just nu!

Hur marknadsför Anders sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen av bostäder sker idag i princip uteslutande på nätet. Hemnet, vår hemsida samt vår Facebook- och Instagramsida är våra huvudsakliga marknadsplatser. Sedan annonserar vi givetvis även i lokalpressen samt skyltar våra objekt på flera bankkontor i centrala Kalmar och i vårt fina stora skyltfönster på Kaggensgatan 33 på Kvarnholmen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

ANDERS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ANDERS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anders Gardefalk har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anders till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anders

ANDERS JOBBAR PÅ

Är du Anders Gardefalk?
Logga in och redigera din presentation här.