Anders Backman, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Anders Backman Mäklare på Fastighetsbyrån

Anders Backman, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anders?

Jag har bott i Sollentuna sedan 2001 och har sett mina barn växa upp i kommunen. Jag har således bra kunskap om vad kommunen har att erbjuda inom skola och omsorg såväl som kommunikation och närhet till affärer och natur. Jag drivs av nyfikenhet och möjligheten att hjälpa kunden vare sig det är att, sälja eller köpa en bostad. För mig är det viktigt att fullt ut förstå kundens önskemål och sedan systematiskt arbeta för att överträffa dem.

Vad skiljer Anders från andra mäklare?

För mig är det viktigt att jobba nära mina kunder och med en produkt som intresserar mig. Att jobba som mäklare tillfredsställer båda dessa önskemål. Jag drivs av att underlätta och skapa trygghet för såväl säljare som köpare i en bostadsaffär, där man aldrig får glömma bort att det vi som mäklare tar för givet - inte alltid är självklart och naturligt för våra kunder. Den bästa affären är den där både säljare och köpare är nöjda!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sollentuna är en kommun med stor variation av bostäder och områden, här finns allt från bostäder nära kommunikation och affärer till bostäder som ligger mer avskilt med naturen kring hörnet. Det finns en naturlig flyttström i Sollentuna där vi ser att många flyttar runt i kommunen utifrån ändrad familjesituation. Man startar sin bostadskarriär med en mindre lägenhet, byter successivt upp sig när familjen växer för att sedan trappa ner på ålderns höst. Här finns bostäder för alla!

Hur marknadsför Anders sina bostadsförsäljningar?

Utifrån respektive säljarens situation och bostad, ser jag till att bostaden får bästa möjliga uppmärksamhet för relevanta målgrupper. En stor del av dagens försäljning sker genom att vi matchar köpare och säljare utifrån deras behov, varför vi löpande följer upp på säljarnas/köparnas nuvarande boendesituation och vad de har för framtida bostadsplaner, varför vi bättre kan möjliggöra att kunderna hittar sin drömbostad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-06.

ANDERS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ANDERS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anders har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anders till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anders

ANDERS JOBBAR PÅ

Är du Anders Backman?
Logga in och redigera din presentation här.