Amela Agic, Mäklare på MOHV Uppsala

Amela Agic Mäklare på MOHV

Amela Agic, Mäklare på MOHV Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amela?

De flesta av mina säljare anlitar mig för att de fått mig rekommenderad via tidigare kunder som varit nöjda i sin bostadsaffär. Från vår första kontakt och genom hela försäljningsprocessen strävar jag alltid att överträffa mina kunders förväntningar så att de blir 100% nöjda.

Vad skiljer Amela från andra mäklare?

När du gör din bostadsaffär ska du verkligen känna att jag gör allt för dig för att du ska få bostaden såld till så högt och bra pris som möjligt och genom en så smidig process som möjligt. Jag ser till att alltid vara tillgänglig för mina kunder vilket är otroligt viktigt för att inte missa exempelvis en potentiell köpare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bott i Uppsala sedan 1900-talet (1997) och jobbat som mäklare i ca. 8 år nu. Jag anser att bostadsmarknaden i Uppsala alltid är bra, för mig som mäklare gäller det att anpassa arbetssätt och metod i takt med att utbud och efterfrågan på marknaden rör på sig, hitta rätt form för en lyckad försäljningsprocess i varje ny marknadsfas helt enkelt.

Uppsala är en stad med större inflyttning än utflyttning enligt senaste mätningarna vilket tyder på att vi bor och jobbar i en stad med en fortsatt ljus bostadsmarknad!

Hur marknadsför Amela sina bostadsförsäljningar?

På MOHV arbetar vi med ett modernt tänk med marknadsföringen. Vi nåt brett digitalt och håller även en viss traditionell marknadsföring, allt genomtänkt för att nå ut så brett som möjligt till just er bostads potentiella köpare.

Vi arbetar även aktivt med professionell fotograf och stylist för att tillsammans med dig som säljare presentera er bostad på bästa möjliga sätt för en lyckad försäljning med de bästa förutsättningarna till ett så högt slutpris som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-12-14.

AMELA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Villor

På följande platser

AMELA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Amela Agic har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amela till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amela

AMELA JOBBAR PÅ

Är du Amela Agic?
Logga in och redigera din presentation här.