Amanda Treutiger, Mäklare på Alicia Edelman

Amanda Treutiger Mäklare på Alicia Edelman

Amanda Treutiger, Mäklare på Alicia Edelman
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amanda?

Ni ska välja mig som er mäklare för att jag är en energisk tjej med stort engagemang, hög målmedvetenhet och flexibilitet. Service är viktigt och min målsättning är att ni som kunder ska bli så nöjda att ni vill rekommendera mig vidare till alla ni känner. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge det lilla extra i varje bostadsaffär, där alla parter känner sig trygga genom hela processen.

Vad skiljer Amanda från andra mäklare?

Jag har ett högt tempo och är inte rädd för att testa nya saker när det kommer till marknadsföringen av din bostad. 2019 blev jag prisad som "Årets Influenser" bland alla fastighetsmäklare i Sverige vilket var riktigt roligt då det visar på att det är många som uppskattar min kreativa sida när det kommer till marknadsföring.

Jag visade tidigt på stort engagemang och sunda värderingar kring yrket, när jag studerade till mäklare i Gävle blev jag Finalist i "Årets Mäklarstudent" utav ca 500 elever.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt fokusområde och där jag har valt att lägga största delen av min marknadsföring är bostadsrätter i Vasastan och framförallt Atlasområdet. Jag har möjlighet att sälja i hela Stockholm län utan begränsningar och arbetar lika hårt oavsett vilket område jag förmedlar bostäder i. Som uppvuxen på Värmdö innehar jag även stor lokalkännedom där samt i Nacka.

Hur marknadsför Amanda sina bostadsförsäljningar?

Jag blev utsedd till "Årets Influenser" och en stor anledning till det är för att jag har en av Sveriges största Mäklar Instagramkonton "Treutiger" som kommer att ge din bostad extra marknadsföring, en kanal som få andra arbetar med men har visat på fina resultat. Utöver Instagram marknadsför vi din bostad på:
-Vår hemsida; https://aliciaedelman.se/bostader/
-Hemnet
-HittaHem

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-22.

AMANDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
AMANDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Amanda har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amanda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amanda

AMANDA JOBBAR PÅ

Är du Amanda Treutiger?
Logga in och redigera din presentation här.