Amanda Rosvall Stenman, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Amanda Rosvall Stenman Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Amanda Rosvall Stenman, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amanda?

Efter tre års studier på Högskolan i Gävle återvände jag hem till Eskilstuna och fick chansen att starta min karriär som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna i livet. Min ambition är att tillsammans med Svensk fastighetsförmedlings framgångsrika försäljningsmetod skapa de bästa förutsättningarna för en trygg affär med bäst betalt.

Vad skiljer Amanda från andra mäklare?

Varje bostadsaffär är unik och därför anpassar jag alltid försäljningen utifrån dina specifika behov och önskemål. Det är viktigt för mig att skapa trygghet och göra både säljare och köpare nöjda, därför strävar jag alltid efter att överträffa dina förväntningar med mitt personliga engagemang, lyhördhet och noggrannhet. Min målsättningen är självklart att ni som säljare och som köpare vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eskilstuna är en stad under ständig utveckling och under de senaste åren har det byggts mycket nytt och prisutvecklingen har varit positiv. Jag känner till staden och de olika områdena mycket väl då jag både är född och uppväxt här i Eskilstuna.

Hur marknadsför Amanda sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför oss på vår egen hemsida (www.svenskfast.se), Hemnet samt på sociala medier. Vi har ett otroligt bra spekulantregister där vi kan matcha just din bostad. Vi jobbar med professionella fotografer och har en egen fotograf som tar drönarbilder.

Varm välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-02.

AMANDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
AMANDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Amanda Rosvall Stenman har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amanda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amanda

AMANDA JOBBAR PÅ

Är du Amanda Rosvall Stenman?
Logga in och redigera din presentation här.