Amanda Olofsson, Mäklare på MOHV Malmö

Amanda Olofsson Mäklare på MOHV

Amanda Olofsson, Mäklare på MOHV Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amanda?

Jag vet att en lyckad bostadsaffär inte kommer av sig själv utan kräver fokuserat arbete och tillgänglighet. Med stort affärssinne och noggrannhet satsar jag hundra procent på varje kund och anstränger mig till det yttersta för att nå över dina förväntningar.

Vad skiljer Amanda från andra mäklare?

Vårt hem är bland det mest personliga vi har. Genom att vara lyhörd och lösningsorienterad utgår jag från just dina personliga behov och önskemål för att din bostadsaffär ska bli lyckad. Med en garanti på hög aktivitetsnivå strävar jag efter att leverera högsta möjliga bostadspris samt bästa möjliga kvalité på din bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Malmö är en attraktiv och växande marknad. Unikt för Malmö är att priserna på såväl villor som bostadsrätter har stigit klart snabbare än i de andra storstadskommunerna det senaste året.

Med stor lokalkännedom om Malmös områden har jag förståelse om vad köpare efterfrågar och hur man på bästa sätt anpassa din försäljning beroende på område och målgrupp.

Hur marknadsför Amanda sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är en väsentlig faktor till att du ska få bäst betalt för din bostad. Genom att anpassa och skräddarsy marknadsföringen kommer din bostad exponeras på det mest fördelaktiga sätt.
Utöver marknadsföring lägger jag stort fokus på att aktivt söka och matcha spekulanter till din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-08.

AMANDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Amanda Olofsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amanda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amanda

AMANDA JOBBAR PÅ

Är du Amanda Olofsson?
Logga in och redigera din presentation här.