Amanda Larsson, Mäklare på Våningen & Villan

Amanda Larsson Mäklare på Våningen & Villan

Amanda Larsson, Mäklare på Våningen & Villan
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amanda?

Jag är övertygad om att nyckeln till en bra och smidig bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som såväl säljare som köpare kan känna sig trygg med, en mäklare som är engagerad och har ett ständigt fokus på era behov. Detta ser jag som självklara egenskaper hos mig!

Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig för mina kunder, ni ska kunna få svar på alla frågor som kan dyka upp under er bostadsaffär!

Vad skiljer Amanda från andra mäklare?

Född och uppvuxen i Limhamn har jag stenkoll på större delen av Malmö, såväl i som utanför staden.

Som tidigare fotbollsspelare är jag en tävlingsinriktad och energisk tjej med bra känsla för samarbete med sina kunder för att nå en lyckad utkomst. Ödmjuk och engagerad är ledord i mina försäljningar.

Med en gedigen utbildning från Malmö högskola och Våningen & Villans fantastiska mäklartjänst har jag alla verktyg för att din försäljning ska bli den bästa.

Hur marknadsför Amanda sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är A och O vid en bostadsförsäljning. Syns du inte så finns du inte som man brukar säga. Vi ser till att du når hela marknaden genom att annonsera ut din bostad på de största och mest besökta platserna såsom Hemnet, HittaHem, Bovision och vår egen hemsida såklart!

Väljer du våra mervärde Digital Deluxe eller tidningsannonser så får du dessutom extra digital annonsering i forma av Mäklartipset eller Mittuppslaget på Hemnet, eller en annons i Sydsvenskan.

Ett reklamutskick i ditt närområde görs också för att berätta för dina grannar att din bostad är till salu. Kanske känner de någon som också vill bo i kvarteret eller vill de rent av byta bostad i samma område.

Din bostad exponeras även i något av våra skyltfönster samt matchas mot vårt kundregister för att generera ytterligare spekulanter till din bostad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Amanda Larsson har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amanda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amanda

AMANDA JOBBAR PÅ

Är du Amanda Larsson?
Logga in och redigera din presentation här.