Amanda Hansson, Mäklare på Innerstadsspecialisten

Amanda Hansson Mäklare på Innerstadsspecialisten

Amanda Hansson, Mäklare på Innerstadsspecialisten
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amanda?

För mig är varje affär ett hedersuppdrag varför det är en självklarhet för mig att alltid sträva efter att överträffa mina kunders förväntningar. Det gör jag genom att vara engagerad, resultatinriktad och strukturerad. Jag är alltid påläst och använder rak kommunikation igenom hela processen vilket gör att båda mina köpare och säljare kan känna sig trygga.

Som utbildad ekonom samt fastighetsmäklare har jag ett brett perspektiv på bostadsmarknaden och dess faktorer. Jag är själv bosatt på Östermalm, men hjälper er gärna över hela Stockholm.

Varmt välkomna att kontakta mig för frågor om bostadsmarknaden.

Vad skiljer Amanda från andra mäklare?

Jag ser till att din bostad blir såld. Jag arbetar otroligt hårt för att varje affär ska gå i lås och tar inte till mig några uppdrag som jag inte tror på. En rak kommunikation igenom hela processen är en förutsättning för att alla skall bli nöjda i slutändan. Det här gör att mina kunder kan känna sig trygga igenom hela processen och lita på min kompetens. Jag anstränger mig därför alltid lite extra i varje affär och är väldigt noggrann vad gäller hela affärens olika delar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har varit verksam i Stockholm innerstad i flera år nu och älskar mitt område. Det är också en av anledningarna till att jag valt att bosätta mig här själv. Mina köpare och säljare kan fråga mig vad som helst vad gäller skolor, restauranger och matbutiker. Jag kan svaret! Marknaden må vara lite svajig fortfarande men i grunden har jag en stark tro på att bra adresser fortfarande går bra men kanske med något längre försäljningstid än tidigare.

Hur marknadsför Amanda sina bostadsförsäljningar?

Jag ser till att din bostadsannons håller absolut högsta kvalité! Detta genom att vara otroligt noga med att styla/piffa lägenheten inför fotografering. Väl på fotograferingen använder jag enbart de absolut bästa fotograferna för just ditt hem. Jag anpassar annonsen efter den målgruppen som troligtvis söker efter din bostad. Jag marknadsför sedan via vår hemsida www.innerstadsspecialisten.se, samt via Hemnet, hittahem m.m. Vi matchar lägenheter mot vårt spekulantregister samt lappar i området.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-14.

Amanda har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amanda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amanda

AMANDA JOBBAR PÅ

Är du Amanda Hansson?
Logga in och redigera din presentation här.