Amanda Arvidsson, Mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad

Amanda Arvidsson Mäklare på Fastighetsbyrån

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amanda?

Mitt enda mål är i slutändan att ha riktigt nöjda kunder. Jag ser till att med ett stort engagemang, lyhördhet, erfarenhet och strategiska sätt skapa en affär som gynnar både köpare och säljare.
Utöver ett högt slutpris är jag även uppmärksam på alla andra viktiga komponenter för en framgångsrik affär - så som överenskommelse gällande tillträde, extravisningar på kort varsel, flexibilitet kring avtalsskrivning, tillgänglighet i viktiga frågor m.m.

Vad skiljer Amanda från andra mäklare?

Jag har jobbat på Fastighetsbyrån sedan 2016 där jag redan i början av mina studier blev företags ambassadör för Karlstad Universitet. Under tiden jag studerade jobbade jag heltid som säljstöd/mäklarassistent och befordrades kort därefter till teamleader och höll i ett nyproduktionsprojekt vid sidan. Redan här förstår du att jag gillar ett högt tempo, är ambitiös och lägger ner den tid samt det arbete som krävs för ett framgångsrikt resultat.

I din affär kommer jag helt enkelt att lägga ner betydligt mycket mer tid och engagemang i din bostadsaffär än vad du kan förvänta dig av en mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Karlstad kommun har något för alla - vilket jag också tycker är charmen. Här finns allt från vackra sekelskifteshus, välplanerade 60-talshus och mycket nyproduktion. Miljön består av lummig växtlighet, fina promenadstråk, vackra Klavälven med dess smultronställen och citykärna med puls och restauranger.

Bostadspriserna i Karlstad kommun har det senaste året (fr. september 2019) stigit med 4,3 % på villor och 7,9% på bostadsrätter. Efterfrågan på bostäder är alltså fortsatt stort, vilket går i linje med att kommunen har en stigande växttakt.

Hur marknadsför Amanda sina bostadsförsäljningar?

Jag specialiserar alltid marknadsföringen utefter just DIN bostadsaffär. Jag kan sprida försäljningen med vinden och nå flera tusentals klick genom bland annat Hemnet, vår hemsida och sociala medier...
MEN jag kan lika väl också sälja din bostad utan att ens ha fotat den genom att jobba aktivt med vårt spekulantregister. Eftersom att vi har störst marknadsandel så träffar vi också mest kunder - till fördel för dig såklart.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-31.

AMANDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
AMANDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Amanda har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amanda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amanda

AMANDA JOBBAR PÅ

Är du Amanda Arvidsson?
Logga in och redigera din presentation här.