Amanda Öst, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Amanda Öst Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Amanda Öst, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amanda?

Om du önskar att ha en mäklare som är engagerad, lyhörd och ärlig så är det mig du ska välja! I mina försäljningar kan jag lova dig att ingenting lämnas åt slumpen, jag skräddarsyr varje försäljning utefter dina behov och jobbar alltid för att vi ska uppnå våra gemensamma mål. För mig är det väldigt viktigt att samtliga parter känner sig trygga genom processen, detta skapas genom kunskap och god kommunikation. Vem vill inte känns trygghet genom sin livs största affär?

Vad skiljer Amanda från andra mäklare?

Mitt mål är att alltid överträffa mina kunders förväntningar!

Eftersom din bostadsaffär är en av de största affärerna du gör i ditt liv är arbetar och lyssnar jag alltid efter dina behov och ser det unika i varje enskild affär. Utifrån dina önskemål kommer jag skräddarsy en försäljningsprocess som passar just dig. Jag anser att en lyckad bostadsaffär kräver en engagerad mäklare som gör det lilla extra, vilket uppnås genom goda relationer, tillgänglighet, trygghet och kompetens.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i ett område där jag själv har väldigt god lokalkännedom. Detta gör att jag vet alla fördelar med området så som vart finns närmsta affär, restaurang/café, gym, spårvagnshållsplats samt skola, och förskola finns. Jag jobbar i ett område med en stor efterfrågan vilket är fantastiskt kul, men det är viktigt att komma ihåg att varje bostad är unik och varje försäljning behöver därför skräddarsys för att nå bästa resultat.

Hur marknadsför Amanda sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med en mycket bred form av marknadsföring, alltså inte enbart Hemnet och egen hemsida. Vi individanpassar varje hem efter kundens önskemål men har även förslag på marknadsföringspaket beroende på vilket område man bor i. På Hemnet hittar vi dom som söker varje vecka, men vi försöker även hitta dom som inte är ute och söker varje vecka. Därav lägger vi även stor vikt på riktad marknadsföring på sociala medier så som Facebook och Instagram. Givetvis sitter vi även i skyltfönster, direktreklam, med mera.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-09.

AMANDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Amanda har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amanda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amanda

AMANDA JOBBAR PÅ

Är du Amanda Öst?
Logga in och redigera din presentation här.