Amélie Johansson, Mäklare på Notar

Amélie Johansson Mäklare på Notar

Amélie Johansson, Mäklare på Notar
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amélie?

Jag är en aktiv och pedantisk mäklare som inte lämnar någonting åt slumpen. Jag jobbar helhjärtat i varje försäljning för att allt ska vara av bästa kvalité. Det är mitt stora engagemang, min passion och min envishet som skapar de bästa förutsättningarna för lyckade bostadsaffärer och fantastiska slutpriser.

Vad skiljer Amélie från andra mäklare?

Jag kommer alltid varit 100% ärlig och har ett genuint engagemang för just dig och din försäljning. Mitt yrkesval är någonting jag brinner för och varje försäljning är unik och får min totala uppmärksamhet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att förmedla bostäder i samma stadsdel som jag själv bor i är en självklarhet för mig. Här promenerar jag med min hund, handlar min mat och njuter av alla härliga restauranger och fantastiska grönområden. Jag älskar mina kvarter och det gör mig till den optimala fastighetsmäklaren på Östermalm och Gärdet. Fördelen med mina fokusområden är att dessa två alltid kommer att vara efterfraktade, i både upp- och nedgång.

Hur marknadsför Amélie sina bostadsförsäljningar?

Tack vare att jag har valt att jobba hos Notar är jag en av få mäklare som kan erbjuda den absolut bredaste marknadsföringen. Digital marknadsföring, sociala medier, utskick samt tidningsannonser. Lägenheten kommer synas i alla kanaler som existerar för bostäder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

AMÉLIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Amélie Johansson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amélie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amélie

AMÉLIE JOBBAR PÅ

Är du Amélie Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.