Alexandra Bylund, Mäklare på Mäklarhuset Gävle

Alexandra Bylund Mäklare på Mäklarhuset

Alexandra Bylund, Mäklare på Mäklarhuset Gävle
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexandra?

Mitt mäkleri kännetecknas av noggrannhet, engagemang och viljan att alltid överträffa kundernas förväntningar, både när det gäller personlig service och slutpris. Jag är medveten om att varje affär är unik och mitt mål är därför att affären ska vara en trygg upplevelse för både säljare och köpare.

Vad skiljer Alexandra från andra mäklare?

Att inte vara en mäklare i mängden utan vara den som gör det lilla extra, som får såväl säljare som köpare att känna att de gjort sitt livs bästa affär är det som utmärker mig som mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har god lokalkännedom i Gävle och vet hur nära det är till skolor, restauranger, matbutiker, busstationer m.m. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Alexandra sina bostadsförsäljningar?

Mäklarhuset i Gävle har under årens lopp satsat det lilla extra på marknadsföring, trygghet för säljare och köpare samt ett stort engagemang i de uppdrag vi åtar oss. Vi har även en mycket bra digital marknadsföring vilket innebär att bostaden syns på absolut bästa sätt där köparna finns, vilket skapar bästa tänkbara förutsättningar för höga slutpriser!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-05.

Alexandra Bylund har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Alexandra till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Alexandra

ALEXANDRA JOBBAR PÅ

Är du Alexandra Bylund?
Logga in och redigera din presentation här.