Alexandra Aynsley, Mäklare på Mäklarhuset Sundsvall

Alexandra Aynsley Mäklare på Mäklarhuset

Alexandra Aynsley, Mäklare på Mäklarhuset Sundsvall
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexandra?

Inget är omöjligt. Jag är målinriktad, har jag bestämt mig för något så kämpar jag hårt för det. Jag jobbar mycket med kundnöjdhet och vill att du som säljare ska vara 100% nöjd. En rekommendation från en nöjd säljare är det finaste man kan få och det som gör att jag brinner för yrket. Jag är noga med att ta vara på alla som visar intresse för bostaden då de kan vara potentiell köpare/ budgivare.

Vad skiljer Alexandra Aynsley från andra mäklare?

Jag är en positiv, lyhörd & engagerad fastighetsmäklare som har ett viktigt mål i varje affär och det är kundnöjdhet. Jag fokuserar mycket på trygghet, återkoppling och tar vara på varje potentiell köpare. Jag anser att kunskap är viktigt men samtidigt att vara engagerad, tillgänglig & lyssna på säljare, köpare och spekulanter. Ett vinnande koncept för en lyckad affär helt enkelt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag bestämde mig tidigt för att bli fastighetsmäklare och utbildade mig till både fastighetsmäklare och fastighetsekonom i både Gävle och Los Angeles. Jag har arbetat med sälj och service över 10 år varav 6 år som fastighetsmäklare i Sundsvall vilket vilket gett mig mycket erfarenhet som passar mig perfekt i min yrkesroll. Jag har koll på de flesta områden i Sundsvall och Timrå kommun, dels på grund av mina försäljningar samt för att jag är född och uppvuxen i Sundsvall.

Hur marknadsför Alexandra sina bostadsförsäljningar?

Alla försäljningar marknadsförs via vår hemsida, www.maklarhuset.se, sociala medier, Hemnet m.fl. Jag satsar mycket på en bra och informativ bostadsannons med en säljtext med det absolut bästa med bostaden samt bra bilder via professionell fotograf.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-12-16.

ALEXANDRA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ALEXANDRA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Alexandra Aynsley har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Alexandra till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Alexandra

ALEXANDRA JOBBAR PÅ

Är du Alexandra Aynsley?
Logga in och redigera din presentation här.