Alexander Solmell, Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

Alexander Solmell Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Alexander Solmell, Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexander?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och är därav mycket erfaren med alla slags olika situationer som kan uppstå. Jag är också väldigt energifull och "hungrig" vilket är två av de viktigaste egenskaperna en mäklare kan ha. Jag vill alltid leverera 100% kvalité till mina säljare och spekulanter - vilket gör att jag är mycket noggrann i min tjänst så inget ska gå fel. Jag är alltid tillgänglig, oavsett tid på dygnet och vilken dag i veckan det är.

Vad skiljer Alexander från andra mäklare?

Jag har återigen snart 10 årig erfarenhet som mäklare och arbetat på flera olika kontor samt representerat flera varumärken. Efter att ha arbetat både som anställd men också drivit kontor som franchisetagare i en större kedja kände vi att vi kunde utveckla vår mäklartjänst till något mycket bättre. Satsa på att bostaden ska vara i fokus och profilera våra bostäder på ett sätt ingen annan gör. Därav öppnade vi Properties & Partners, en en av branchens modernaste mäklarbyrå med fokus på att hålla högsta kvalitet och få din bostadsannons att sticka ut.

Kombinerat med vårt unika koncept på Properties & Partners så kan jag ge dig en komplett mäklartjänst med otroligt bred marknadsföring, full fokus och engagemang genom hela affären. Allt det bästa selekterat ut för att ge dig det bästa!
Jag är en extremt driven person med otrolig energi och anlitar du mig garanterar jag dig hårt slit, lång erfarenhet, tillgänglighet, noggrannhet samt en full mäklartjänst på alla
delar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att jobbat som fastighetsmäklare i så många år känner jag till ditt områdes alla fördelar och vad både köpare och säljare letar efter. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och kommunikationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Alexander sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra bostäder på alla stora bostadskanaler som Hemnet och mycket mer. Vi är också en av få som kan nischa din bostad mot vissa segment. Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag berätta hela vårt säljupplägg med marknadsföring och hur vi får din bostad att sticka ut.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-01-14.

ALEXANDER SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Lidingö
 • Solna
 • Stockholm
 • Sundbyberg
ALEXANDER ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
ALEXANDERS PROSPEKT
Alexander Solmell har 18 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Alexander till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Alexander

ALEXANDER JOBBAR PÅ

Är du Alexander Solmell?
Logga in och redigera din presentation här.