Alexander Larsson, Mäklare på SkandiaMäklarna Örebro

Alexander Larsson Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Alexander Larsson, Mäklare på SkandiaMäklarna Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexander?

För att jag varje dag jobbar 100 % med att er bostadsförsäljning ska gå så bra den bara kan. Att få jobba med människor och hjälpa till med deras kanske livs största och viktigaste affär är något som jag har stor respekt för och tar på fullt allvar. Jag jobbar stenhårt för att ni ska känna er trygga genom hela processen.

Vad skiljer Alexander från andra mäklare?

En ganska stor skillnad från många andra mäklare är att vi inte är låsta till en specifik region i Örebro Län utan vi har möjlighet att arbeta över hela länet. Det gör att vi har goda kunskaper om priser i hela länet och kan hjälpa till med försäljningar oavsett vart du bor och även med köprådgivning om du har planer att flytta till en annan del av vårt län.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I Örebro län får man jobba med allt från lägenheter mitt i Örebro stad till fritidshus i bergslagen vilket jag ser som en fantastik fördel. Örebro har haft en otrolig prisutveckling dom senaste åren.

Hur marknadsför Alexander sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför oss på nästa alla kanaler som finns tillgängliga. Hemnet och vi arbetar också med marknadsföring på sociala medier. Våra broschyrer är proffsiga och stilrena. Jag är helt säker på att ni kommer känna att er bostadsannons inte har missats av någon.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-22.

ALEXANDER SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

ALEXANDER ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Alexander Larsson har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Alexander till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Alexander

ALEXANDER JOBBAR PÅ

Är du Alexander Larsson?
Logga in och redigera din presentation här.