Alexander Andersson, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Bromma

Alexander Andersson Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Alexander Andersson, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Bromma
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexander?

Jobbar alltid mot högt satta mål och för att nå dom på bästa sätt så handlar det i grund och botten om att bygga så bra förutsättningar som möjligt. För att göra detta så har jag en ett arbetssätt som sticker ut i branschen och som jag vet fungerar och ger högst slutpriser på dagens marknad.

Vad skiljer Alexander från andra mäklare?

Jag jobbar mot uppsatta mål i allt jag gör. I varje bostadsförsäljning så är mitt mål att leverera trygga förmedlingar tillsammans med höga slutpriser för att jag i slutändan ska kunna nå en rekommendation, och genom mitt arbetssätt och mitt sätt att planera där grundpelaren är att bygga så bra förutsättningar som möjligt så har vi goda chanser att nå ut till flest spekulanter, flest budgivare och högst slutpris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Med rätt kunskap om varje område förmedlar jag varje objekt på ett unikt sätt då allt handlar om vad köparna egentligen efterfrågar, restauranger, skolor, matbutiker eller grönområden, vad det än är så ska jag som fastighetsmäklare stå som tryggheten för köparna, för objekten som sälj och för informationen som delas ut.

Hur marknadsför Alexander sina bostadsförsäljningar?

Att marknadsföra en bostad handlar om att synas och nå ut till så många som möjligt. Här tänker jag extra mycket på vilket budskap vi vill förmedla för att fånga rätt målgrupp hela vägen från lägenhetsannonsen till sista visningen. Jag skulle säga att visningstillfället av en bostad är det viktigaste och ett av de roligaste momenten i processen. Det är här jag som mäklare kan förmedla en känsla för det bästa med bostaden i kombination med området.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-04.

ALEXANDER ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Alexander har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Alexander till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Alexander

ALEXANDER JOBBAR PÅ

Är du Alexander Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.