Alex Lorant, Mäklare på SkandiaMäklarna Nyköping & Oxelösund

Alex Lorant Mäklare på SkandiaMäklarna

Alex Lorant, Mäklare på SkandiaMäklarna Nyköping & Oxelösund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alex?

Man skall anlita mig för att man vill ha en dedikerad mäklare genom hela sin försäljningsprocess där det inte tar slut på idéer och engagemang halvvägs till mål. Jag tar hand om hela processen från start till mål utan att för den sakens skull få säljaren att känna sig ovetande om vad som sker i försäljningen. Full insyn och återkoppling i alla moment är en självklarhet.

Vad skiljer Alex från andra mäklare?

Jag ger enkla svar på svåra frågor och har en rak och tydlig kommunikation i alla led. Jag har hela tiden min säljare och dess intressen i fokus och räds aldrig att ge mina råd oavsett situation.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nyköping / Oxelösund med omnejd är en marknad som inte drabbats fullt lika hårt av inbromsningen som marknaden har gjort i övriga delar av landet, exempelvis Stockholmsregionen. Det man i dagens läge skall vara beredd på som säljare är att det tar längre tid att sälja sin bostad. Detta gäller nödvändigtvis inte alla objekt men generellt kan man säga att försäljningsprocessen är längre nu mot vad den var för 1-2 år sen.

Hur marknadsför Alex sina bostadsförsäljningar?

I digital annonsering allt från Hemnet samt att vi marknadsför via Facebook, Twitter och instagram. Många kedjor har slutat att annonsera i tidningen men vi har valt att behålla annonsering i tidningen för att nå en så bred publik som möjligt vid våra försäljningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-14.

ALEX SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

ALEX ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Alex Lorant har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Alex till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Alex

ALEX JOBBAR PÅ

Är du Alex Lorant?
Logga in och redigera din presentation här.