Albin Silfwerplatz, Mäklare på SkandiaMäklarna Solna

Albin Silfwerplatz Mäklare på SkandiaMäklarna

Albin Silfwerplatz, Mäklare på SkandiaMäklarna Solna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Albin?

En bostadsaffär är en av de största händelserna i livet, därför känner jag att är det extremt viktigt att vara noggrann i valet av mäklare. De personer jag hjälper upplever att deras önskemål om en smidig och lyckad bostadsaffär har förverkligats genom att jag har ett stort personligt engagemang, eftersom mitt mål är att alltid avsätta den tid som behövs för att Du ska känna sig nöjd. De uppskattar även mitt driv, min strävan att slå nya rekord, och framförallt den öppna och täta kommunikation som vi hade under hela processen - för en bra kommunikation mellan mig och Dig som kund är något jag tror är en stor del för att vi tillsammans ska skapa en bra och lyckad affär.

Vad skiljer Albin från andra mäklare?

För att du ska kunna få det absolut bästa priset så gäller det att vi hittar ett samarbete. Mitt fokus ligger i att du som kund ska vara mer än nöjd med samarbetet. Det har inneburit att jag är ett av områdets mest rekommenderade mäklare och hjälper både säljare och köpare till att göra lyckade bostadsaffärer.

Eftersom du är unik, så är även din bostadsaffär unik! Tillsammans ska vi göra allt för att du ska få den bästa affären!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Många upplever att bostadsmarknaden just nu är tuffare än vad det varit tidigare! Men det är nu i den här marknaden som agnarna skiljer sig från vetet och jag har hjälpt mina kunder till några av de bästa affärerna någonsin. Varför? För mig handlar det väldigt mycket att ha en plan och en långsiktighet i den relation som vi skapar - därför kommer jag aldrig att stressa dig till att sälja, bara kunna ge mina rekommendationer. Det gör att jag fortfarande gör mitt yttersta för att du ska få den bästa affären!

Hur marknadsför Albin sina bostadsförsäljningar?

Mitt fokus ligger i att du ska få det bästa slutpriset för din bostad, och då måste vi marknadsföra oss i alla relevanta kanaler som finns. Varje bostadsaffär är unik och därför anpassar vi tillsammans marknadsföringen för att din bostad ska ha den största möjligheten att få bästa slutpris.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-08.

ALBIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ALBIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Albin Silfwerplatz har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Albin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Albin

ALBIN JOBBAR PÅ

Är du Albin Silfwerplatz?
Logga in och redigera din presentation här.