Albin Niklasson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn

Albin Niklasson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Albin Niklasson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Albin?

Jag arbetar med ett stort engagemang, noggrannhet och en tydlig målbild i varje enskild affär. Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Nynäshamn är ett mäklarkontor med höga ambitioner och ett stort kontaktnät av framtida köpare och säljare.

Vad skiljer Albin från andra mäklare?

Jag arbetar med ett stort engagemang, noggrannhet och en tydlig målbild i varje enskild affär. Då jag vuxit upp i kommunen har jag god lokalkännedom, stort kontaktnät. Min ambition är att alla partera ska vara nöjda efter avslutad affär!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nynäshamn är en ort under tillväxt där infrastruktur och bostadsbestånd aktivt utvecklas. Med smidiga kommunikationer till Stockholm i form av motorväg, direktbussar samt pendeltåg är Nynäshamns bostadsmarknad attraktiv även för de som vill spendera tid i huvudstaden.

Hur marknadsför Albin sina bostadsförsäljningar?

Vi använder oss av Hemnet, annonsering på Facebook och Instagram, i Aftonbladets mobilapp, våra skyltfönster på Nynäsvägen 11 samt via adresserad direktannonsering. Då vi är en av Sveriges största mäklarkedjor har vi ett stort spekulantregister med ett automatiskt matchningssystem som kopplar samman bostadssökande med bostäder som passar deras specifika kriterier!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

ALBIN SÄLJER
ALBIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Albin Niklasson har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Albin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Albin

ALBIN JOBBAR PÅ

Är du Albin Niklasson?
Logga in och redigera din presentation här.