Agnetha Pettersson, Mäklare på Mäklarhuset

Agnetha Pettersson Mäklare på Mäklarhuset

Agnetha Pettersson, Mäklare på Mäklarhuset
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Agnetha?

Jag älskar mitt arbete och är mycket engagerad i varje affär. Att sälja sitt hem är ett stort beslut - både känslomässigt och ekonomiskt. Som din fastighetsmäklare lägger jag ner både hjärta och själ i varje försäljning. Välkommen att kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär!

Vad skiljer Agnetha Pettersson från andra mäklare?

För mig är det viktigt att såväl säljare, köpare samt spekulanter känner sig välinformerade och trygga under hela försäljningsprocessen. Jag strävar efter långsiktiga samarbeten och mitt främsta mål i varje affär är att mina kunder ska vara så trygga och nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är själv bosatt i Västerort i Bromma sedan 23 år vilket innebär att jag har god lokalkännedom i vårt område. Det är viktigt att anlita en mäklare med god lokalkännedom!

Hur marknadsför Agnetha sina bostadsförsäljningar?

Förutom alla traditionella marknadskanaler har vi marknadens absolut bredaste digitala marknadsföringspaket. Vi på Mäklarhuset har som mål att alltid ligga längst fram när det gäller digitala lösningar kring marknadsföring. Sedan är det ju väldigt viktigt med bra fotografier och jag samarbetar alltid med mycket professionella fotografer. Detta innebär att allt försäljningsmaterial såsom visningsbroschyrer med mera blir väldigt proffsiga!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

AGNETHA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Stockholm
AGNETHA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Agnetha Pettersson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Agnetha till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Agnetha

AGNETHA JOBBAR PÅ

Är du Agnetha Pettersson?
Logga in och redigera din presentation här.