Agnes Andersson, Mäklare på HusmanHagberg Malmö

Agnes Andersson Mäklare på HusmanHagberg

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Agnes Andersson, Mäklare på HusmanHagberg Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Agnes?

Jag är en glad, utåtriktad och målmedveten person och älskar att arbeta som fastighetsmäklare! Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla parter eftersträvar jag inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär och det är få saker som gör mig gladare än en rekommendation från en riktigt nöjd kund.

Vad skiljer Agnes från andra mäklare?

Jag blev utsedd till mäklaren med bäst kundbetyg i Malmö under 2018. Min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord.

Jag sätter alltid kunden i fokus. Mitt mål är att ha Malmös nöjdaste kunder. För att nå detta jobbar jag ständigt för att bibehålla hög personlig service, vara tillgänglig och påläst. Att din bostadsaffär ska bli en trygg och smidig process är väldigt viktigt för mig!

Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Malmö är en fantastisk stad att bo i som växer så det knakar, och det ska bli riktigt kul att följa utvecklingen som kommer efter all expansion i bland annat Limhamns Sjöstad, Västra Hamnen och Sorgenfri.

Hur marknadsför Agnes sina bostadsförsäljningar?

Jag erbjuder bred marknadsföring så att ingen kund ska missas.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

Agnes Andersson har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Agnes till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Agnes

AGNES JOBBAR PÅ

Är du Agnes Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.