Adriano Di Feola, Mäklare på HusmanHagberg Göteborg Partille & Lerum

Adriano Di Feola Mäklare på HusmanHagberg

Adriano Di Feola, Mäklare på HusmanHagberg Göteborg Partille & Lerum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Adriano?

Jag har ett stort engagemang och har ett gott öga för detaljer. Jag är kundorienterad och mycket lyhörd. Jag lägger ett stort fokus på att skräddarsy den perfekta lösningen för mina kunder. För mig är det viktigt att man som kund känner sig trygg med mig som fastighetsmäklare. Målet är alltid att överträffa mina kundernas förväntningar och göra det där lilla extra som andra inte gör. Jag har alltid i min yrkeskarriär som fastighetsmäklare varit mycket anträffbar, även utanför arbetstid. Något som mina tidigare kunder har varit väldigt nöjda och tacksamma med. Med en lång erfarenhet inom serviceyrket är genomgående kvalité en naturlig egenskap jag besitter. Jag strävar inte enbart efter att uppnå ett så högt slutpris som möjligt, utan på helheten. För mig är det viktigt att göra alla involverade parter i processen nöjda.

Vad skiljer Adriano från andra mäklare?

Med stor erfarenhet från andra mäklarföretag har jag valt ut godbitarna och noggrant paketerat en fullständig mäklartjänst på hög nivå tillsammans med verktygen på HusmanHagberg. Jag är alltid anträffbar, vilket skapar en stor enorm trygghet hos mina kunder. Jag strävar alltid efter nöjda kunder. Med tanke på min bakgrund inom försäljning- och serviceyrket så har jag en mycket god känsla för kvalité. Jag har under många år arbetat inom restaurang- och hotellbranschen, vilket gör att många delar av yrket faller naturligt för mig. För mig är kvalité framför kvantitet ett faktum.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Under flertalet år som jag arbetat som fastighetsmäklare har mitt fokus vart på centrala delar av Göteborg, men i och med att jag är uppvuxen i området så blev Partille/Lerum ett självklart val för mig. Jag tror att jag på många plan kan relatera till kunder på ett annat sätt än vad jag gjort innan. Till skillnad från våra konkurrenter har vi både Partille, Lerum och Alingsås, vilket gör att vi kan följa flyttströmmar och rekommendera om kommande bostäder i samtliga kommuner.

Hur marknadsför Adriano sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför oss vitt och brett i olika kanaler. Alla våra bostäder visas på ljusskyltar på HusmanHagberg och Handelsbanken. Likaså visas våra bostäder på digitala skyltar hos SEB. Vi skickar ut adresserade reklamlappar i närområdet för att visa att din bostad är till salu och att locka presumtiva köpare till visning som kanske inte aktivt letar bostad för tillfället på t ex Hemnet. Vi använder de populäraste sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle. Din bostadsannons kommer bl a att visas på HusmanHagberg.se, Hemnet. Vi inom HusmanHagberg är fria att kunna marknadsföra oss i de allra flesta bostadssiter. Då vi inte ägs av varken en bank eller försäkringsbolag är vi fria att själva välja vilka plattformar vi skall välja.

Vi köper annonskampanjer för din bostad på Facebook. Vi marknadsför oss också på Instagram som visas för såväl aktiva som passiva spekulanter. Annonsen visas för dem som visat mest intresse för din bostad och för liknande bostäder.

Vi har ett omfattande spekulantregister som sträcker sig över hela landet, samtidigt som vi
har koll på den lokala marknaden och på spekulanterna som är relevanta för just dig.
Genom att vi via mail visar din bostad för olika målgrupper innan den är till salu, när den
läggs ut som Kommande® och när den sedan är redo att säljas maximerar vi möjligheten att
visa din bostad för rätt spekulant vid rätt tillfälle.

Vi tar också din bostadsförsäljning till högre höjder genom att presentera din bostad via
drönarfilm. Förutom proffsiga interiörbilder så filmar vi din bostad exteriört med drönare.
På detta sätt kan vi lyfta fram det bästa med din bostad och området som blir allt viktigare
då omflyttningarna på bostadsmarknaden blir allt större pga ökade priser och hårdare
finansieringskrav med införda amorteringskrav de senaste åren. Detta i sin tur leder ofta
till sämre kännedom om området av många spekulanter som går på visningarna idag.
Din beskrivning kommer sedan att skrivas av en Copywriter som vi anlitar externt. Detta för att få en så proffsig och välskriven beskrivning som möjligt som vi sedan trycker upp i en snygg objektsbeskrivning.

Vi på HusmanHagberg i Partille/Lerum är också aktiva i affärsnätverk där vi också marknadsför oss och våra objekt där vi får en annan typ av träffyta för att komma i kontakt med fler köpare. Ett ytterligare skäl till att välja oss som din samarbetspartner vid din bostadsförsäljning!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

ADRIANO SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ADRIANO ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Adriano har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Adriano till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Adriano

ADRIANO JOBBAR PÅ

Är du Adriano Di Feola?
Logga in och redigera din presentation här.