Adam Hultqvist, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Adam Hultqvist Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Adam Hultqvist, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Adam?

Som registrerad fastighetsmäklare tycker jag det är oerhört viktigt att skapa förtroende med såväl säljare som köpare. Genom att vara ärlig, engagerad och påläst om bostaden får jag spekulanterna att känna sig trygga och på så sätt öka möjligheterna till en riktigt framgångsrik försäljning av din bostad.

Vad skiljer Adam från andra mäklare?

Eftersom jag är uppväxt i en mäklarfamilj föll det mig väldigt naturligt att tidigt ge mig in i fastighetsbranschen. Redan som liten hjälpte jag till med att hålla i visningar och assistera mäklarna med allt möjligt. Under mina år som mäklarassistent samlade jag massor av erfarenhet och lärde mig vilka egenskaper som krävs för att få till en riktigt lyckad bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nacka är ett populärt område som har närhet till både natur och stad. Eftersom jag känner till Nackas alla fördelar har jag ett övertag gentemot andra mäklare i området med mindre lokalkännedom än mig. Jag vet vart alla skolor, busstationer, restauranger, promenadstråk och matbutiker ligger och när de stänger eller när sista bussen går.

Hur marknadsför Adam sina bostadsförsäljningar?

Vi syns där köparen finns. Kontakta mig så berättar jag mer var vi syns och upplägget kring en försäljning. Som Sveriges snabbast växande mäklarkedja väljer fler och fler kunder oss på Länsförsäkringar av flera anledningar. Vi har bank och försäkring under samma tak vilket underlättar för köparen att få lånelöfte snabbt. Vi har väldigt många nöjda säljare och köpare som rekommenderar oss. Prova oss och bli nöjd du också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

ADAM SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ADAM ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ADAMS PROSPEKT
Adam Hultqvist har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Adam till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Adam

ADAM JOBBAR PÅ

Är du Adam Hultqvist?
Logga in och redigera din presentation här.