Adam Engfors, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Täby

Adam Engfors Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Adam Engfors, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Täby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Adam?

Söker du en mäklare som kan just ditt område ut och innan samt jobbar med ett väldigt brett spekulantregister. Då är jag mäklaren för dig. Jag har valt att endast fokusera på dem område där jag vet att min expertis är som bredast. Detta av den anledning att jag vet att det alltid speglar mina säljares slutpriser samt kundnöjdhet.

Vad skiljer Adam från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är att jag har valt att specialisera mig på enskilda områden i Täby. Detta för att du som säljare skall känna att din mäklare kan just allting om just ditt område och på så sätt kan lyfta fram samtliga fördelar som slutändan leder till ett högre slutpris. Jag är en mäklare som jobbar väldigt hårt för att du som kund alltid ska känna att du är i fokus och tillgänglighet är något jag värdesätter högt.

Då jag är född och uppvuxen i Täby vet jag alla det fördelar som finns med att bo här. Jag har gått hela min skolgång här samt utövat flera sporter i kommunens olika föreningar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar idag i det området där jag själv är uppväxt vilket gör att jag känner till områdets alla fördelar. Jag vet hur nära det är till skolor, busshållplatser, matbutiker samt fina naturområden. Då jag fokuserar på samma område stöter jag ofta på flera av mina spekulanter på flera av mina visningar vilket jag gör att jag med lätthet kan skapa mig förståelse för vad mina spekulanter söker. På detta sätt lyckas jag ofta sälja bostäder utan att behöva gå ut på den öppna marknaden.

Hur marknadsför Adam sina bostadsförsäljningar?

Först och främst jobbar jag alltid med mitt breda spekulantregister. Detta för att du som säljare skall kunna göra en bra affär utan att behöva genomgå en vanlig försäljningsprocess.

Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.svenskamaklarhuset.se/kontor/taby/
Sedan skräddarsyr vi en marknadsföring som passar just ditt boende.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-01.

Adam har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Adam till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Adam

ADAM JOBBAR PÅ

Är du Adam Engfors?
Logga in och redigera din presentation här.