Adam Edström, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Adam Edström Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Adam Edström, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Adam?

Mitt namn är Adam Edström och är verksam som fastighetsmäklare i Upplands Väsby. Min goda lokalkännedom och breda kontaktnät är något jag drar stor nytta av i mitt arbete. Jag kan kommunen utan och innan!

I hela mitt arbetsliv har jag jobbat med försäljning, vilket jag tycker är fantastiskt roligt! Genom att vara ambitiös, pålitlig och noggrann ser jag alltid till att hjälpa mina kunder på bästa möjliga sätt. I ert livs viktigaste affär är det era behov och önskemål som står i centrum och det är min uppgift att vägleda er genom hela processen. Mitt personliga mål är att överträffa era förväntningar och leverera en tjänst som gör alla parter nöjda, såväl säljare som köpare!

Vad skiljer Adam från andra mäklare?

Jag arbetar hårt, strukturerat och målmedvetet. Jag har alltid nästa steg planerat och ger mig inte förrän jag sålt din bostad till ett bra pris samt gjort dig så pass nöjd att du med nöje rekommenderar mig vidare. För att presentera mig ser jag gärna att vi träffas på ett möte.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Precis som övriga Stor-Stockholm har även bostadsmarknaden i Upplands Väsby blivit tuffare den sista tiden. Processen kan ibland ta lite längre tid men med en målmedvetenhet och rätt förväntan ser jag till att alltid göra allt jag kan för att skapa en så smidigt process som möjligt med ett gott resultat. Jag berättar gärna mer om nuläget på marknaden när vi ses.

Hur marknadsför Adam sina bostadsförsäljningar?

Spekulantregister:
Inledningsvis en direkt kontakt med befintligt spekulantregister. Som en marknadsledande aktör i Upplands Väsby träffar vi mycket spekulanter och bearbetar givetvis dem väldigt aktivt.

Webbaserade portaler:
Hemnet, Hittahem

Sociala medier:
Betalannonser som riktas mot vår hemsidas besökare och den objektstyp de besöker. Annons både på Facebook och Instagram.

Lokaltidningen (Vi i Väsby)

I vårt skyltfönster i centrala Upplands Väsby

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-13.

ADAM SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ADAM ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ADAMS PROSPEKT
Adam Edström har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Adam till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Adam

ADAM JOBBAR PÅ

Är du Adam Edström?
Logga in och redigera din presentation här.