Adam Birk, Mäklare på Mäklarhuset Varberg

Adam Birk Mäklare på Mäklarhuset

Adam Birk, Mäklare på Mäklarhuset Varberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Adam?

Jag är en målmedveten mäklare med ett öga för detaljer. Bördig från Varberg bidrar jag med god lokalkännedom och ett stort engagemang i vårt samarbete. Kontakta mig så lovar jag att göra mitt yttersta för att din livs viktigaste affär även ska bli din bästa!

Vad skiljer Adam från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt och därmed anpassar jag processen därefter.
I min roll som mäklare är jag alltid dedikerad till att göra processen så smidig som möjligt för mina uppdragsgivare. Jag är lyhörd och anpassar mig utefter hur ni vill att kommunikationen oss sinsemellan ska ske samt hur processen ska skötas. I mitt arbete är jag tydlig, tillgänglig och håller löpande kontakt med mina uppdragsgivare under hela processen för att den ska flyta på så bra som möjligt. Jag är lättillgänglig på telefon, sms och e-mail.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen och har bott i Varberg hela mitt liv och har därav god lokalkännedom och vet vad som är attraktivt i Varbergs olika områden. Detta är en viktig del i mitt arbete.

Hur marknadsför Adam sina bostadsförsäljningar?

Vi på Mäklarhuset har stor erfarenhet inom marknadsföring och har flertalet olika marknadsföringspaket att erbjuda dig som ska sälja din bostad. Vi anpassar marknadsföringen utefter just din bostad och når med hjälp av avancerad teknik dem mest relevanta personerna/målgrupperna via nyhetsmedia och social media.
Utöver det marknadsför vi på vår hemsida, Hemnet samt via Hittahem m.fl. Kontakta mig så förklarar jag mer ingående!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-13.

Adam Birk har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Adam till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Adam

ADAM JOBBAR PÅ

Är du Adam Birk?
Logga in och redigera din presentation här.