Adam Behrer, Mäklare på MOHV Solna

Adam Behrer Mäklare på MOHV

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Adam?

Mig ska man anlita för min kompetens, passion och driv för bostadsaffärer är det som kommer ge dig bättre betalt för din bostad, men också en tryggare, smidigare och roligare affär!

Vad skiljer Adam från andra mäklare?

Jag är expert på mina affärer och kommer veta alla detaljer om just din bostad, förening och område inför affären. Därför kan jag erbjuda unika visningar och ge en potentiell köpare mer detaljerad information. Du kommer inte hitta en mäklare som jobbar hårdare och mer målinriktat för just dig och din bostad!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter många års arbete i Solna & Sundbyberg har jag en enorm lokalkännedom. Det är fantastiskt roligt att jobba i ett av Sveriges mest expansiva områden!

Hur marknadsför Adam sina bostadsförsäljningar?

MOHV är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av digitala medier, postade utskick/DR, tidningar - valen är dina. En marknadsplan och arvode som passar just din bostadsförsäljning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-12.

ADAM SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ADAM ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Adam Behrer har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Adam till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Adam

ADAM JOBBAR PÅ

Är du Adam Behrer?
Logga in och redigera din presentation här.